Нацрада зможе проводити безвиїзні перевірки

Нацрада зможе проводити безвиїзні перевірки

21 Серпня 2020
1914
21 Серпня 2020
11:15

Нацрада зможе проводити безвиїзні перевірки

1914
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення затвердити зміни до Інструкції про порядок здійснення моніторингу телерадіопрограм, проведення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги, оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення.
Нацрада зможе проводити безвиїзні перевірки
Нацрада зможе проводити безвиїзні перевірки

Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 20 серпня.

За словами відповідального секретаря Нацради Юрія Зіневича, прийняті зміни дозволять регулятору проводити безвиїзні перевірки. Адже наразі карантинні заходи, пов’язані з Covid-19, унеможливили проведення виїзних перевірок.

Затверджений регулятором документ буде подано на державну реєстрацію в Міністерство юстиції України, після чого він буде оприлюднений на офіційному сайті Нацради. І тоді набере чинності.

Нагадаємо, Нацрада дозволила ТОВ «ТРК «Донбас Онлайн» (місто Сєвєродонецьк Луганської обл.) тимчасово відступити від деяких умов програмної концепції на мовлення за двома ліцензіями у зв’язку із запровадженням карантинних заходів в Україні, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1914
Читайте також
20.08.2020 13:59
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 444
20.08.2020 13:20
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 452
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду