detector.media
21.09.2020 18:26
Нацрада не планує проводити засідання офлайн до завершення карантину
Нацрада не планує проводити засідання офлайн до завершення карантину
Наразі в Нацраді ніхто з працівників не підтверджував захворювання на COVID-19.

Наразі в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення ніхто з працівників не підтверджував захворювання на COVID-19. Про це повідомили в прес-службі Нацради у відповідь на запит «Детектора медіа».

Раніше голова Нацради Ольга Герасим’юк розповіла «Радіо Свобода», що перехворіла на коронавірусну хворобу. Як повідомили в пресслужбі регуляторного органу, пані Герасим’юк скрупульозно дотрималася всіх необхідних обмежувальних заходів щодо ізоляції.

«Національна рада вжила всіх необхідних заходів для обмеження поширення інфекції. Вхід у будівлю дозволений лише для працівників Національної ради із дотриманням усіх обмежувальних заходів. Перебування працівників на робочих місцях також відповідає визначеним параметрам. Хоча треба мати на увазі, що в приміщенні, де міститься Національна рада, розміщено ще три державні установи, вхід для їхніх представників також дозволено лише за посвідченнями і з дотриманням маскового режиму», – повідомили в пресслужбі.

Свої засідання Нацрада проводить дистанційно в онлайн-режимі через мережу інтернет. Така можливість передбачена підпунктом 1 пункту 3 прикінцевих і перехідних положень закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19».

До закінчення карантинного періоду про проведення засідань у режимі офлайн не йдеться, наголосили в пресслужбі регулятора. Для представників ліцензіатів забезпечено відповідне місце у приміщенні на вул. Прорізна,2 і технічні умови для їх залучення до засідання у режимі онлайн. Нагадаємо, що нині в Україні триває адаптивний карантин.

Нагадаємо, в березні на час карантину Нацрада обмежила вхід у своє приміщення та відмовилася від проведення особистого прийому громадян. Також Нацрада вирішила в березні під час карантину не проводити засідань. 9 квітня Нацрада внесла зміни до свого Регламенту щодо можливості проведення засідань через інтернет у період карантину. Відтоді всі засідання Нацради проходять дистанційно через Zoom. Представників компаній запрошують до участі лише у випадках, коли розгляд питання неможливий без їхньої присутності. Вони виходять на зв’язок із членами Нацради через Zoom зі спеціального приміщення в Нацраді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY