Ліцензіати Нацради можуть брати участь у засіданнях з регіонів

Ліцензіати Нацради можуть брати участь у засіданнях з регіонів

14 Січня 2021
1138
14 Січня 2021
12:55

Ліцензіати Нацради можуть брати участь у засіданнях з регіонів

1138
Вони можуть долучатися до онлайн-засідань регулятора з офісів представників Нацради в регіонах.
Ліцензіати Нацради можуть брати участь у засіданнях з регіонів
Ліцензіати Нацради можуть брати участь у засіданнях з регіонів

Це стало можливим після внесення Нацрадою наприкінці 2020 року змін до її регламенту та до положення про управління її представників.

Зміни до регламенту передбачають, що під час карантину та проведення засідань Нацради онлайн реєстрацію запрошених представників мовників і провайдерів забезпечує не лише відділ протокольно-організаційної роботи Нацради, а й управління представників. Представники ліцензіатів мають надавати їм підтверджуючі документи.

Зміни до положення про управління представників передбачають, що представники Нацради мають забезпечувати проведення засідань Нацради онлайн за участю уповноважених осіб ліцензіатів.

Член Нацради Максим Онопрієнко пояснив у фейсбук, що ліцензіатам з регіонів не обов’язково їхати до Києва, вони можуть приходити до офісів представників в областях і включатися онлайн. Але деякі питання потребуватимуть присутності в Києві – наприклад, участь у конкурсах, коли вони стануть можливими.

Нацрада не може дозволити представникам ліцензіатів долучатися до засідання з інших місць, тому що має їх офіційно реєструвати. «Ми б були раді дозволити мовникам включатися прямо з дому, але за законом представників ТРО треба верифікувати. Аби потім, у відповідь на санкції, не було закидів, що рішення ухвалене без присутності ліцензіата», – пояснив пан Онопрієнко.

Також, залежно від питання, представники компаній можуть не брати участі в засіданнях, надіславши до Нацради лист зі згодою про розгляд питання без їхньої участі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1138
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду