Ольга Герасим’юк перехворіла на COVID-19

Ольга Герасим’юк перехворіла на COVID-19

21 Вересня 2020
2920
21 Вересня 2020
16:30

Ольга Герасим’юк перехворіла на COVID-19

2920
Голова Нацради не знає, як захворіла, адже вона максимально обмежила свої контакти й організувала роботу онлайн.
Ольга Герасим’юк перехворіла на COVID-19
Ольга Герасим’юк перехворіла на COVID-19

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк перехворіла на коронавірусну хворобу. Про це вона розповіла в інтерв’ю «Радіо Свобода».

«Якщо хтось запитає, як це зі мною сталося, я відповім, що не знаю. Бо для того, щоб обмежити будь-які можливості інфікуватися, я зі своїми колегами в Національній раді зробили все. Ми повністю забезпечили соціальну дистанцію, роботу онлайн, організували все так, щоб наші ліцензіати могли тільки до дверей підійти й отримати документи чи подати. Словом, я дотримувалась усього ідеально, і все одно це зі мною сталося», – розповіла пані Герасим’юк.

Коли вона дізналася про свій діагноз, то повідомила всіх на роботі та попросила, щоб усі стежили за своїм станом здоров’я.

За словами пані Герасим’юк, вона взяла лікарняний і лікувалася на самоізоляції вдома. Та все ж продовжувала дистанційно працювати: «Але операційну роботу я все ж здійснювала через комп’ютер, спілкувалась в Zoom і таке інше. Це вимагало дуже великих зусиль. Після якогось сеансу розмови я вже просто падала, бо вже не було сил».

За її словами, вона подолала хворобу за два тижні. Після одужання вона взяла невелику відпустку та поїхала на море до Одеси.

«Після одужання я кожен десь спостерігаю за тим, що відбувається у нас в офісі. Щойно я бачу, як хтось заходить у ліфт компанією без засобів захисту на обличчі, я все ж говорю з цими людьми. Я не кричу на них, я їм просто розповідаю. Напевно, це справляє на перший погляд дивне враження, але це треба робити», – додала пані Герасим’юк.

Нагадаємо, в березні на час карантину Нацрада обмежила вхід у своє приміщення та відмовилася від проведення особистого прийому громадян. Також Нацрада вирішила в березні під час карантину не проводити засідань. 9 квітня Нацрада внесла зміни до свого Регламенту щодо можливості проведення засідань через інтернет у період карантину. Відтоді всі засідання Нацради проходять дистанційно через Zoom. Представників компаній запрошують до участі лише у випадках, коли розгляд питання неможливий без їхньої присутності. Вони виходять на зв’язок із членами Нацради через Zoom зі спеціального приміщення в Нацраді.

Фото: «Радіо Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2920
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду