Парламент не ухвалив Програму діяльності уряду

Парламент не ухвалив Програму діяльності уряду

18 Червня 2020
1743
18 Червня 2020
11:25

Парламент не ухвалив Програму діяльності уряду

1743
За таке рішення проголосувало лише 207 народних депутатів з 226-ти, необхідних для позитивного рішення.
Парламент не ухвалив Програму діяльності уряду
Парламент не ухвалив Програму діяльності уряду

18 червня 2020 року Верховна Рада не підтримала доопрацьовану Програму Кабінету Міністрів України.

17 червня 2020 року Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики на черговому засіданні з другої спроби підтримав проєкт Програми уряду (під час першої спроби голоси прихильників і противників розділилися навпіл). Члени Комітету зазначали, що необхідно додати до програми ініціативи Олександра Ткаченка, який нині вже став міністром культури. Члени ОПЗЖ наголошували на беззмістовності Програми.

Водночас Комітет з питань свободи слова рекомендував Верховній Раді повторно відправити на доопрацювання Програму діяльності уряду.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів 12 червня 2020 року ухвалив Постанову № 471 «Про затвердження Програми діяльності Кабінету Міністрів України» і подав її на розгляд Верховної Ради. Уряд доопрацював власну Програму діяльності і оприлюднив її на «Урядовому порталі». Зокрема, уряд планував посилити національну інформбезпеку та протидіяти інформаційній агресії.

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Верховна Рада відправила на доопрацювання Програму діяльності уряду.

Як писав «Детектор медіа», Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики на черговому засіданні, що відбулося 14 травня 2020 року, відправив на доопрацювання Програму діяльності Кабінету Міністрів України.

Фото: Економічна правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1743
Читайте також
15.06.2020 17:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
4 322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду