detector.media
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
18.06.2020 11:25
Парламент не ухвалив Програму діяльності уряду
Парламент не ухвалив Програму діяльності уряду
За таке рішення проголосувало лише 207 народних депутатів з 226-ти, необхідних для позитивного рішення.

18 червня 2020 року Верховна Рада не підтримала доопрацьовану Програму Кабінету Міністрів України.

17 червня 2020 року Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики на черговому засіданні з другої спроби підтримав проєкт Програми уряду (під час першої спроби голоси прихильників і противників розділилися навпіл). Члени Комітету зазначали, що необхідно додати до програми ініціативи Олександра Ткаченка, який нині вже став міністром культури. Члени ОПЗЖ наголошували на беззмістовності Програми.

Водночас Комітет з питань свободи слова рекомендував Верховній Раді повторно відправити на доопрацювання Програму діяльності уряду.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів 12 червня 2020 року ухвалив Постанову № 471 «Про затвердження Програми діяльності Кабінету Міністрів України» і подав її на розгляд Верховної Ради. Уряд доопрацював власну Програму діяльності і оприлюднив її на «Урядовому порталі». Зокрема, уряд планував посилити національну інформбезпеку та протидіяти інформаційній агресії.

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Верховна Рада відправила на доопрацювання Програму діяльності уряду.

Як писав «Детектор медіа», Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики на черговому засіданні, що відбулося 14 травня 2020 року, відправив на доопрацювання Програму діяльності Кабінету Міністрів України.

Фото: Економічна правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY