Сивохо розповів, що робить у РНБО: «Я продюсер, я вмію організувати процес»

Сивохо розповів, що робить у РНБО: «Я продюсер, я вмію організувати процес»

21 Березня 2020
10097
21 Березня 2020
10:10

Сивохо розповів, що робить у РНБО: «Я продюсер, я вмію організувати процес»

10097
Ініціатор «Платформи примирення та єдності» Сергій Сивохо розповів своє бачення переговорів щодо Донбасу із представниками окупованих територій та власної ролі в якості позаштатного радника секретаря Ради національної безпеки України.
Сивохо розповів, що робить у РНБО: «Я продюсер, я вмію організувати процес»
Сивохо розповів, що робить у РНБО: «Я продюсер, я вмію організувати процес»

Про це він сказав в інтерв'ю DW.

«Багато кажуть: шоумен, що він в цьому розуміє? Я - продюсер, я вмію організувати процес. Я вмію організувати професіоналів, які сприятимуть успішному процесу. Це не означає, що я виступаю як юрист, як дипломат-міжнародник чи експерт. У мене є ці люди, і повірте, вони - на своєму напрямку найкращі», - розповів Сергій Сивохо і відповідь на питання, чи не шкодує він, що пішов у політику з шоубізу.

Також він висловився щодо Консультативної ради для фактично прямого діалогу між офіційним Києвом та представниками окремих районів Донецької і Луганської областей. Про її створення домовились учасники Тристоронньої контактної групи у Мінську 11 березня. Проти такого діалогу виступила низка громадських організацій та низка нардепів.

На зауваження журналістки, що такого діалогу між Києвом та представниками ОРДЛО раніше не було, Сивохо висловив впевненість, що це не так.

«Як це не було? Постійно присутні представники ОРДЛО. Представники окупованих територій. Так звані, як вони себе називають "ДНР" та "ЛНР". Постійно висловлюють свою точку зору, що якимось чином впливає на процес переговорів. До них прислухаються росіяни і международні спостерігачі, бачать активність з їхнього боку», - сказав радник секретаря РНБО.

Він також висловив думку, що розроблена ко нцепція має «урівноважити ситуацію». 

«На території України зараз дуже багато внутрішньо переміщених осіб, саме звідти, вони теж представники тих територій. І хочуть ввести представників тих територій, які зараз живуть на території України. Щоб були в рівних кількостях представлені. Це буде Консультативна рада, вона не буде впливати ні на що, а вони між тим будуть між собою розмовляти», - вважає пан Сивохо.

На питання, чому ж представники міжнародної спільноти засудили створення Консультативної ради, він відповів, що «якщо Путин може купувати представників німецьких політичних сил, то хіба ж Порошенко не може теж купувати».

Конфлікт на Донбасі Сергій Сивохо бачить багатошаровим: між Росією та Україною, між РФ та представниками бойовиків та між українцями.

«Це один з варіантів гібридної війни, коли країна-агресор ініціює та підтримуж внутрішній конфлікт», - резюмував Сивохо.

Нагадаємо, раніше народні депутати від фракції «Слуга народу» звернулися до секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова з проханням звільнити його радника Сергія Сивоха.

12 березня в Києві він презентував Національну платформу примирення і єдності. Спікерка Національної платформи примирення і єдності Марина Хацанюк заявила, що примирення повинно будуватися навколо комунікації між мирними жителями. Вона сказала, що українцям слід «позбутися страху і ненависті одне до одного». За її словами, українцям потрібно «дізнатися, як живуть люди на непідконтрольній території».

По завершенню презентації представники Національного корпусу взяли слово і заявили, що мир із Росією неможливий. Після цього почалася штовханина, Сергія Сивоха почали штовхати до виходу й він покинув презентацію. На місце прибула поліція.

За фактом подій під час презентації поліція Києва відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці також затримали та доставили до Печерського управління поліції 15 активних учасників події.

Секретар РНБО Олексій Данілов засудив дії активістів, проте зазначив, що Сергій Сивохо ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО. За словами пана Данілова, кожен із його радників має свою власну позицію.

Національний корпус направив до Служби безпеки повідомлення про вчинення Сергієм Сивохою державної зради.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10097
Читайте також
29.11.2019 16:48
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 734
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alexx
1468 дн. тому
Вибачте, він МУдюсор та прокацапське чмо. Хоча чому дивуватися, ГІДрант такий самий
Вовик
1469 дн. тому
Шановні громадяни України! Не треба нікого "вішати", "розстрілювати" або кудись виганяти. Цих "патріотів" треба зібрати до купи і відпривити на шахту у Жовті Води. В Україні виличезні поклади уранової руди і їхній труд принесе велику користь країні.
скептик
1469 дн. тому
Секретар РНБО Олексій Данілов засудив дії активістів они все там такие.
Буба
1469 дн. тому
Зеля не ожидал, что ВВХ окажется таким несговорчивым. И набрал себе в команду кого попало. Думал, что профессионализм не важен, а важны новые лица. Сивохо провалил свою карьеру полностью. Теперь его будут посылать нахер и в политике, и в его родном шоубизнесе.
Алексей, Горловка
1469 дн. тому
гнида промосковская этот сивоха и вся зебильная шушера.
Влад
1469 дн. тому
Он продюсер! Жесть. Скажи-ка мне продюсер и твои "гексперты" что такое национальная безопасность? Я вообще не понимаю, почему каждый баран, будь он продюсер или "експерт" считает, что он знает все и может рулить всем?
Юрий
1469 дн. тому
Проссюдер ты, это точно
Ігор
1469 дн. тому
Цей покидьок швидко забув, де та ким він був раніше. Сидів у забутті, останній хер без солі доїдав. Зеленський витяг його, дав роботу, так воно тепер відпрацьовує вкладене в нього. Зарано великим став себе відчувати, повернутися в забуття в найближчі часи є велика вірогідність.
vitala
1469 дн. тому
Путінскій членосос
ТИНА
1469 дн. тому
продюсер в РНБО это конечно"круто", докотились
V
1469 дн. тому
сивохо падло
Украинец
1469 дн. тому
вижу, что не за горами время, когда этих слуг будут выносить вперед ногами, а Порошенко будут на коленях умолять вернуться на пост! вот это РАЗОЧЕРОВАНИЕ, и как оно быстро наступило, так тупо развести 73% страны ещё никому не удовалось!
Михалыч
1469 дн. тому
ЧМО ты самое натуральное,а не продюсер -это я тебе говорю,как житель ДОНБАССА!!!
Медведчук, застрелься
1469 дн. тому
Самий небезпечний дурень, той хто вважає, що він розумний
вАСИЛЬ
1469 дн. тому
ТИ КЛОУННННННННННННННН І ДЕБІЛ . МОЯ ДЕРЖАВА УКРАЇНА НЕ цирк.
но пасаран
1469 дн. тому
Цю тварина зрадницьку вішати треба !!! Разом із усіма слугами диявола !!! Це ті гниди, про яких казав Петлюра - "...не так страшні московські воші , як українські ГНИДИ"... - СЛУГИ ДИЯВОЛА ! Іван Франко: То не правителі – бандити. Лихе з народом повелись, І, мов нікчемнії повії, За „срібні” Юди продались. Тарас Шевченко: Коли не бачиш того лиха, То скрізь, здається, любо, тихо. І на Україні добро… Та чую – стогне мій народ. Бо вже до злиднів довели Людей на славній Україні. Вже й Україну продали Пани лукаві. Люди гинуть! Те зло від вашої вини. Ви, препоганії сини, За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси. То продасте. Неначе суки з кобелями Жиди злигались з москалями. І тічка та здавна... – й понині Гаса по нашій Україні Іван Франко: Кубло заброд! Не українці се – чужії... Ненавиджу я вас, Підступні змії! Та кожен жне нехай Оте, що сіяв. Я вірю – прийде час. Наш люд збудиться І повстане! Він обруба гілля погане Із древа вічного життя. І прокляне вас майбуття...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду