detector.media
17.03.2020 11:41
Держкіно внесло зміни в робочі процеси через коронавірус
Держкіно внесло зміни в робочі процеси через коронавірус
Держкіно припиняє проведення засідань Ради щодо державної підтримки кінематографії, проведення засідань Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів тощо.

Державне агентство України з питань кіно тимчасово змінює організацію робочих процесів у зв'язку ситуацією з коронавірусом. Про це повідомляється на сайті відомства.

«З огляду на ситуацію з поширенням в Україні та світі коронавірусу COVID-19 і прийняті урядом і місцевими адміністраціями заходи, Державне агентство України з питань кіно повідомляє про тимчасові зміни в організації робочих процесів», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на час карантину Держкіно припиняє: проведення засідань Ради щодо державної підтримки кінематографії, проведення засідань Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів, проведення засідань громадської ради при відомстві, проведення засідань колегії Агентства і конкурсної комісії на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б», «В» апарату відомства і до 3 квітня в приміщенні Держкіно призупиняється також прийом громадян.

«Оголошений Тринадцятий конкурсний відбір кінопроєктів триває без змін, документи в електронному вигляді приймаються у встановлені строки, до 31 березня 2020 р. включно. Оскільки датою одержання кінопроєкту є дата його надходження саме в електронному вигляді, паперові примірники документів ми радо приймемо у Вас поштою або особисто, після закінчення зазначеного терміну карантину, в період з 6 по 17 квітня 2020 р.» – зазначається в повідомленні.

Водночас у Держкіно повідомили, що працюють у штатному режимі, а керівний склад Агентства буде присутній на своїх робочих місцях.

Нагадаємо, із 17 березня по 3 квітня члени Національної ради і керівники структурних підрозділів не будуть проводити особистий прийом громадян через ризик поширення коронавірусу Covid-19.

З 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. До 3 квітня буде обмежено навчальний процес і масові заходи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY