Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин

Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин

17 Березня 2020
5553
17 Березня 2020
16:33

Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин

5553
У зв’язку з періодом карантину медіасервіс Megogo поповнив бібліотеку безкоштовного контенту.
Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин
Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин

Про це повідомляє пресслужба сервісу.

Megogo додав у неї ще близько 100 фільмів. Як і раніше, безкоштовний контент можуть переглядати навіть не зареєстровані користувачі на усіх платформах, зокрема, й на веб-версії та додатках на Smart TV та смартфонах. 

Серед 100 нових безкоштовних фільмів: драма «Мисливець з Уолл-стріт», бойовик «Загублене місто Z», фантастика «Хмарний атлас», мюзикл «Хоч раз в житті» та багато інших американських та європейських стрічок. Більшість контенту має сурдопереклад для можливості переглянути користувачам із вадами слуху, а також – тифлокоментарі для людей із вадами зору. 

Загалом  у бібліотеці Megogo понад 10 000 одиниць безкоштовного контенту, із них понад 4500 фільмів та 1500 мультфільмів. До переліку безкоштовних фільмів, що доступні користувачам Megogo вже досить тривалий час, входят і такі новинки: історія, заснована на реальних подіях «Готель Мумбаї», пригодницька драма «Арктика», детектив із Блейк Лайвлі «Проста послуга» та інші кінохіти.

Окрім цього на медіасервісі за передплатою досупні фільми про епідемії. Серед них і стрічка Стівена Содерберга «Зараза», який зараз став одним з найпопулярніших фільмів в онлайн-каталогах. Стрічка вийшла у прокат у 2011 році, але не стала блокбастером. Але зараз, як пише ВВС, «Зараза» увійшла до списку найчастіше завантажуваних стрічок американського iTunes Store, а в «Google кількість пошукових запитів, що містять назву фільму, б'є усі рекорди».

«Якщо у грудні, коли ми вперше почули про появу нового коронавірусу в Китаї, в каталозі студії Warner Bros. фільм посідав лише 270 місце за популярністю, то тепер «Зараза» поступається лише «Гаррі Поттеру», - пише видання.

Нагадаємо, з 12 березня через карантин у столиці почали закриватися кінотеатри та скасовуватись прем’єри.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5553
Читайте також
18.06.2020 16:46
«Детектор медіа»
2 787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду