detector.media
18.12.2019 13:30
Притула, Кличко та Гордон лідирують у рейтингу довіри повнолітніх киян
Притула, Кличко та Гордон лідирують у рейтингу довіри повнолітніх киян
Рейтинг довіри киян, старше 18 років, до політичних і громадських діячів очолює шоумен і ведучий Сергій Притула. Мер Києва Віталій Кличко та журналіст Дмитро Гордон увійшли в першу трійку.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» 12—16 грудня у столиці.

Згідно з опитуванням, Сергію Притулі довіряють 35% киян, проте 39% – не довіряють. Віталію Кличку довіряють теж 35% киян, однак не довіряють – 55%. У Дмитра Гордона 32% проти 48% відповідно.

Шосту позицію в рейтингу зайняв колишній ведучий телеканалів «Інтер», тоді ще «Перший національний» і Прямого каналу, постійний експерт каналу «112 Україна» Андрій Пальчевський, якому довіряють 16%, не довіряють – 30% (55% не знає, хто він).

Колишньому генеральному директору «1+1», нині народному депутати від «Слуги народу» Олександру Ткаченку довіряють 9%, не довіряє – 31% (62% не знає, хто він).

Опитування проведене Соціологічною групою «Рейтинг» 12-16 грудня 2019 року у Києві. Аудиторія: мешканці Києва від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 1000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 3,2%.

Нагадаємо, раніше Ткаченко допускав, що буде балотуватися в мери Києва. «Спочатку не планував, але ситуація підходить», - зазначив він.

Зараз Олександр Ткаченко очолює в Верховній Раді Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики.

3 жовтня парламент ухвалив у першому читанні законопроєкт «Про столицю», який зокрема передбачає розділення повноважень мера Києва та голови КМДА. Одним із авторів закону є Олександр Ткаченко.

7 жовтня стало відомо, що Олександр Ткаченко подав декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). У документі він вказав, що претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації. В ефірі «Радіо НВ» нардеп підтвердив, що може очолити КМДА.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY