Ткаченко вказав у декларації, що претендує на посаду голови КМДА

Ткаченко вказав у декларації, що претендує на посаду голови КМДА

7 Жовтня 2019
2096

Ткаченко вказав у декларації, що претендує на посаду голови КМДА

2096
Народний депутат та колишній гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко подав декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). У документі він вказав, що претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації.
Ткаченко вказав у декларації, що претендує на посаду голови КМДА
Ткаченко вказав у декларації, що претендує на посаду голови КМДА

Декларацію розміщено на сайті НАЗК.

За 2018 рік Олександр Ткаченко задекларував дві квартири в Києві, два автомобілі (Land Rover та BMW X5), корпоративні права на «ТРК "Студія 1+1"», «Солюшнс», «theБабель», «Кінолав», «Книголав», «Квартал ТВ», «1+1 Продакшн» і «А. Т. Трейдинг». Ткаченко також вказав, що має готівкою 300 тис. доларів та понад 200 тис. грн на рахунках в банках.

За декларацією, заробіток Олександра Ткаченка за 2017 рік за основним місцем роботи на телеканалі «1+1» склав майже 3 млн грн, а його дружини Ганни - майже 1,3 млн грн. Він їздить на автомобілі, що належить каналу «1+1» - Range Rover Sport (2013 року випуску). Разом із дружиною має дві квартири у Києві площею 133 і 46 кв.м. 

В ефірі «Радіо НВ» нардеп підтвердив, що може очолити КМДА.

«Подав [декларацію про доходи]. Там є така ключова фраза - "може". Пропоную на ній зосередитися, тому що це рішення президента», - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Ткаченко допускав, що буде балотуватися в мери Києва. «Спочатку не планував, але ситуація підходить», - зазначив він.

Зараз Олександр Ткаченко очолює в Верховній Раді Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики.

3 жовтня парламент ухвалив у першому читанні законопроєкт «Про столицю», який зокрема передбачає розділення повноважень мера Києва та голови КМДА. Одним із авторів закону є Олександр Ткаченко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2096
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду