Кличко призначив своїм радником колишнього телеведучого Максима Бахматова

Кличко призначив своїм радником колишнього телеведучого Максима Бахматова

23 Вересня 2019
1741
23 Вересня 2019
12:40

Кличко призначив своїм радником колишнього телеведучого Максима Бахматова

1741
Мер Києва Віталій Кличко призначив своїм радником колишнього коміка і телеведучого, екскеруючого партнера інноваційного парку Unit.City Максима Бахматова.
Кличко призначив своїм радником колишнього телеведучого Максима Бахматова
Кличко призначив своїм радником колишнього телеведучого Максима Бахматова

Про це повідомляється на сайті КМДА.

«Він тепер є моїм радником, а практично – одним із заступників. З широкими повноваженнями і серйозними завданнями», – сказав Віталій Кличко.

Максим Бахматов займатиметься втіленням інформаційних технологій в управління містом, питаннями інвестиційної діяльності, регуляторної політики, містобудування і архітектури.

«Максим уміє працювати, вміє вести за собою однодумців, втілювати успішні проекти. У нього багато цікавих ідей і велике бажання долучитися до змін в Києві. А ще мені подобається його почуття гумору і вихованість», – додав пан Кличко.

Максим Бахматов уточнив, що його основні цілі на новій посаді – створення Офісу трансформації, залучення інвестицій у місто Київ.

Максим Бахматов – підприємець, голова правління корпоративного акселератора Radar Tech. Донедавна керуючий партнер інноваційного парку Unit.City (4 вересня 2019 року залишив компанію).

Був телеведучим, шоуменом, грав у КВН (1996-2005), також був автором і резидентом українського Comedy Club (2006-2007). Пан Бахматов був засновник німецької IT- компанії UkrGerman Enterprise (UGE) (2005-2014), продюсером, засновником і керівником компанії ЗАТ «Ledokol».

З 18 червня 2015 року по 21 березня 2017 року працював генеральним директором Національного експоцентру України Державного управління справами.

Нагадаємо, 26 липня Віталій Кличко заявив, що команда президента Володимира Зеленського намагалася підпорядкувати його своїм людям — Андрію Вавришу або Олександру Ткаченку. За його словами, глава Офісу президента Андрій Богдан сказав йому про необхідність «коригувати свої дії щодо процесів в місті з двома персоналіями — я можу вибирати, з тим або іншим». 

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко 31 липня допустив, що буде балотуватися в мери Києва.

4 вересня Кабінет міністрів погодив звільнення голови КМДА Віталія Кличка. Це подання уряд направив на підпис президенту Володимиру Зеленському. Пан Кличко, своєю чергою, заявив, що вважає таке рішення неконституційним.

Фото: КМДА

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1741
Читайте також
07.08.2019 14:20
«Детектор медіа»
2 448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду