Рабинович повідомив, що ОПЗЖ запропонували очолити комітет з питань свободи слова

Рабинович повідомив, що ОПЗЖ запропонували очолити комітет з питань свободи слова

26 Серпня 2019
3098
26 Серпня 2019
15:00

Рабинович повідомив, що ОПЗЖ запропонували очолити комітет з питань свободи слова

3098
При цьому нардеп поскаржився, що у комітета «обрізані повноваження» та «відсутні функції».
Рабинович повідомив, що ОПЗЖ запропонували очолити комітет з питань свободи слова
Рабинович повідомив, що ОПЗЖ запропонували очолити комітет з питань свободи слова

Про це співголова партії «Опозиційна платформа — За життя» Вадим Рабинович повідомив після засідання підготовчої групи щодо роботи Верховної Ради, пише «TheБабель».

«Нам запропонували один комітет - з питань свободи слова, з обрізаними повноваженнями, з відсутніми функціями, з відсутністю можливості щось робити», - сказав Рабинович.

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков повідомив, що майбутнім опозиційним фракціям пропонують очолити чотири комітети: з питань прав людини, деокупації тимчасово окупованих територій, свободи слова, молоді та спорту, євроінтеграції та комісію з питань ветеранів. При цьому він відмовився назвати кандидатури на посади голів комітетів.

Разумков додав, що під час засідання підготовчої групи не вдалося прийняти остаточного рішення по складу парламентських комітетів, оскільки ще не всі політичні сили подали свої кандидатури.

Нагадаємо, раніше партія «Слуга народу» запропонувала розділити в Раді комітет з питань інформполітики та свободи слова на два окремих. Загалом пропонується зменшити кількість комітетів у Верховній Раді України 9-го скликання з 27-ми до 22-х.

Новообраний народний депутат від партії «Слуга народу» Микита Потураєв повідомив, що у Верховні Раді дев’ятого скликання залишаться Комітети з питань свободи слова і прав людини. Він уточнив, що посади голів цих комітетів віддадуть представникам опозиції.

Також ОПЗЖ заявляла про бажання очолити комітет з питань свободи слова.

«Європейська солідарність» висунула на посаду голови Комітету з питань свободи слова Верховної Ради України Володимира Ар’єва.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3098
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лехаим
1675 дн. тому
«За жизнь!» («лехаим») — это традиционный еврейский тост. В дословном переводе с древнееврейского на современный русский фраза «ле-хаим» (לחיים) означает «за жизнь» или, в более развёрнутом варианте, «шоб мы все так жили, долго, весело и счастливо». Со временем этот термин стал означать акт совместного употребления спиртных и часто даже обычных напитков. Так, рюмки стали называть «стаканы для лехаима», а произнесение тостов — «сделать лехаим». Какие люди в этом оппозиционном "Голливуде"! Политический кукловод-манипулятор Лёвочкин (бывший глава администрации Януковича), Медведчук (судимый, кум Путина), Рабинович (неоднократно судимый), Бойко (газовый аферист, друг Фирташа, ожидающего экстрадиции в США), Вадим Столар (организатор афёры "Элита-центр"), Ренат Кузьмин (бывший зам генпрокурвора Пшонки при Януковиче)... Все как на подбор. Прожжёные "интеллигенты". В чём их точно нельзя заподозрить, так это в патриотизме (если только не считать патриотизм своего кошелька).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду