Мінінформполітики витратить на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн - ProZorro

Мінінформполітики витратить на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн - ProZorro

25 Квітня 2018
2233
25 Квітня 2018
19:30

Мінінформполітики витратить на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн - ProZorro

2233
Зокрема, відомство оголосило тендер на розміщення інформаційної продукції на щитах, призмах, сітілайтах і лайтбоксах за 16,2 млн гривень.
Мінінформполітики витратить на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн - ProZorro
Мінінформполітики витратить на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн - ProZorro

Міністерство інформаційної політики цього року витратить на рекламу більше 20 мільйонів гривень. Про це сказано в тендерній документації в системі публічних закупівель ProZorro, передають «Українські Новини».

Зокрема, відомство оголосило тендер на розміщення інформаційної продукції на щитах, призмах, сітілайтах і лайтбоксах за 16,2 млн гривень. Переможець тендеру повинен в орієнтовний період із 5 травня по 24 грудня 2018 року надати міністерству послуги з розміщення й демонстрації інформаційної продукції на зовнішніх рекламних носіях, які включають безпосереднє розміщення продукції щонайменше на 350 основних площинах з ротаціями на вимогу замовника.

Також він повинен резервувати 5% площин для оперативної заміни, проводити наклеювання й демонтаж сюжетів інформаційної продукції в орієнтовній кількості 20 ротацій за весь період.

Також на виконавця покладено контроль якості візуального зображення й передачу міністерству фотозвітів наданих послуг.

У тендерній документації зазначено перелік адрес місцезнаходження площин, які повинні обов'язково бути включені в адресну програму, включаючи аеропорти в Одесі, Харкові, Львові, Борисполі.

Аукціон пройде 26 квітня, тендерні пропозиції подали дві компанії - дочірнє підприємство «ПЕРЕХІД АУТДОР» і ТОВ «МЕГАПОЛІС ІНВЕСТ ПЛЮС».

Міністерство інформаційної політики також має намір домовитися про надання рекламних і маркетингових послуг в інтернеті за 3 млн 954 тис. 181 гривню з товариством з обмеженою відповідальністю «С8 НЕТВОРК», яке виграло відповідний тендер.

Тендерні пропозиції з розміщення, поширення й демонстрації інформації в мережі також надали ТОВ «СПЕЙС.ЮА» і ТОВ «Комп'ютерні інформаційні технології», однак їхня вартість була вищою.

Очікувана ціна закупівлі становила 4 млн 185 тис. грн. Строк надання послуг - до 31 грудня 2018 року. Відповідний договір з «С8 НЕТВОРК» ще не укладено. Кінцевими бенефіціарами компанії є Володимир Михалко, Анжеліка Рубежкова й Іван Савченко.

Раніше повідомлялося, що Міністерство інформаційної політики оголосило тендер на 11,6 млн грн на виробництво і розповсюдження на Донбасі російськомовної газети

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2233
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду