detector.media
25.04.2018 19:30
Мінінформполітики витратить на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн - ProZorro
Мінінформполітики витратить на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн - ProZorro
Зокрема, відомство оголосило тендер на розміщення інформаційної продукції на щитах, призмах, сітілайтах і лайтбоксах за 16,2 млн гривень.

Міністерство інформаційної політики цього року витратить на рекламу більше 20 мільйонів гривень. Про це сказано в тендерній документації в системі публічних закупівель ProZorro, передають «Українські Новини».

Зокрема, відомство оголосило тендер на розміщення інформаційної продукції на щитах, призмах, сітілайтах і лайтбоксах за 16,2 млн гривень. Переможець тендеру повинен в орієнтовний період із 5 травня по 24 грудня 2018 року надати міністерству послуги з розміщення й демонстрації інформаційної продукції на зовнішніх рекламних носіях, які включають безпосереднє розміщення продукції щонайменше на 350 основних площинах з ротаціями на вимогу замовника.

Також він повинен резервувати 5% площин для оперативної заміни, проводити наклеювання й демонтаж сюжетів інформаційної продукції в орієнтовній кількості 20 ротацій за весь період.

Також на виконавця покладено контроль якості візуального зображення й передачу міністерству фотозвітів наданих послуг.

У тендерній документації зазначено перелік адрес місцезнаходження площин, які повинні обов'язково бути включені в адресну програму, включаючи аеропорти в Одесі, Харкові, Львові, Борисполі.

Аукціон пройде 26 квітня, тендерні пропозиції подали дві компанії - дочірнє підприємство «ПЕРЕХІД АУТДОР» і ТОВ «МЕГАПОЛІС ІНВЕСТ ПЛЮС».

Міністерство інформаційної політики також має намір домовитися про надання рекламних і маркетингових послуг в інтернеті за 3 млн 954 тис. 181 гривню з товариством з обмеженою відповідальністю «С8 НЕТВОРК», яке виграло відповідний тендер.

Тендерні пропозиції з розміщення, поширення й демонстрації інформації в мережі також надали ТОВ «СПЕЙС.ЮА» і ТОВ «Комп'ютерні інформаційні технології», однак їхня вартість була вищою.

Очікувана ціна закупівлі становила 4 млн 185 тис. грн. Строк надання послуг - до 31 грудня 2018 року. Відповідний договір з «С8 НЕТВОРК» ще не укладено. Кінцевими бенефіціарами компанії є Володимир Михалко, Анжеліка Рубежкова й Іван Савченко.

Раніше повідомлялося, що Міністерство інформаційної політики оголосило тендер на 11,6 млн грн на виробництво і розповсюдження на Донбасі російськомовної газети

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY