«Укргазвидобування» замовило реклами в ЗМІ на майже 10 млн грн

«Укргазвидобування» замовило реклами в ЗМІ на майже 10 млн грн

17 Жовтня 2018
1649
17 Жовтня 2018
15:32

«Укргазвидобування» замовило реклами в ЗМІ на майже 10 млн грн

1649
ПАТ «Укргазвидобування» за результатами тендеру замовило у ТОВ «Сігма Уа» рекламних послуг на 9,95 млн грн. Йдеться про виготовлення і розміщення в українських ЗМІ матеріалів «соціально-освітнього характеру»
«Укргазвидобування» замовило реклами в ЗМІ на майже 10 млн грн
«Укргазвидобування» замовило реклами в ЗМІ на майже 10 млн грн

Про це повідомляє сайт «Наші гроші».

Зокрема на строк до літа 2019 року ПАТ «Укргазвидобування» замовив виготовлення і розміщення в українських ЗМІ інформаційних матеріалів соціально-освітнього характеру, що пов’язані зі стратегією «Укргазвидобування» і розказують про стан розвитку газовидобувної галузі та про застосування сучасних технологій у видобутку природного газу.

Видання зазначає, що найдорожчим є розміщення хвилинних PR-сюжетів у програмі «Вікна-новини» о 22:00 по буднях на телеканалі СТБ, яке коштуватиме 273 тис грн. за сюжет.

Серед друкованих та інтернет-медіа найвищий тариф у «Новое время»: 127 тис. грн за внутрішню шпальту тижневика та 14 тис. грн за лонгрід на сайті nv.ua. Спецпроект в ефірі «Бізнес радіо» обійдеться у 22 тис грн. за п’ятихвилинний випуск.

Ціна угоди дорівнює очікуваній вартості закупівлі у 9,95 млн грн.

За повідомленням сайту «Наші гроші», ТОВ «Сігма УА» належить Денису Лазуренку, Олександру Горлову і Ярославу Плошку. Останні двоє разом з Олександром Смірновим також володіють ТОВ «Табаско Гроуп» і ТОВ «Табаско Ворлдвайд» (рекламне агентство «Tabasco»), повідомляє видання.

Усі п’ять конкурентів пропонували на 5-11% нижчі ціни, проте їх із різних причин відхилили. 

Нагадаємо, у трвні 2018 року «Приватбанк» оголосив тендер на створення і виробництво рекламно-інформаційного журналу на 1,5 млн грн.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1649
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду