Андрію Куликову – 50!

27 Вересня 2007
8279
27 Вересня 2007
10:25

Андрію Куликову – 50!

8279
Андрію Куликову – 50!
27 вересня ведучому програми «Свобода слова», експерту проекту «ЖОРНА», в минулому - продюсеру української служби Бі-Бі-Сі Андрієві Куликову виповнюється 50 років. «Детектор медіа» завжди охоче спілкується з Андрієм, але цього разу вирішила не втомлювати його надмірною кількістю запитань, тому говорили коротко й по суті.
 
- Перерахуйте три свої найважливіші надбання чи заслуги за 50 років?
- Надбання – кохана дружина Тоня, діти й онуки, українська мова.
 
- Який день для вас був найщасливішим, а який найгірший протягом останнього півстоліття?
- Найщасливіший – коли кохана погодилася стати дружиною. Найгірший – коли після трьох днів повідомлень у новинах про трагедію в Скнилові довелося в ранкових новинах повідомляти про катастрофу на шахті імені Засядька.
 
- Чи часто ви нервуєте? Якщо так, то що вас може заспокоїти?
- Нервую часто, заспокоює якісно виконана робота.
 
- Чи багато ви маєте друзів? Хто вони за професією? Хто є вашим найкращим другом?
- Маю багато друзів: головно, з-поміж тих, з ким навчався і працював – журналісти, перекладачі, але не тільки. Найкращий друг – телережисер Ігор Гусєв.
 
- Які традиції вашої родини  ви хотіли б передати у спадок сім’ям ваших доньок?
- Бажання вислухати і зрозуміти одне одного.
 
- Де і з ким будете відзначати свій ювілей? Чи святкуватимете з колективом «Свободи слова»?
- Відзначатиму з Тонею в Києві, а де саме – ще не вирішили. Спробуємо просто провести цілий день разом. Отож, це буде не саме в день народження, бо то – робочий день. А сьогодні - ударною працею, як завжди :) І чаю якогось поп'ємо з тортом.
 
Колектив «ТК» щиро вітає Андрія Куликова з ювілеєм!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8279
Читайте також
13.01.2010 13:54
Андрій Куликов, для «Детектор медіа»
27 692
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
6057 дн. тому
З новим півстоліттям, шановний пане Андрію :))) Приємно, що на нашому телебаченні є такий ведучий. Здоров'я, особистого щастя та творчої наснаги і успіхів. Будемо чекати нових виходів Свободи слова.
Бибис
6057 дн. тому
Андрей! Здоровья и творческого долголетия! Больше бы на укрТВ таких ведущих - зрелых, умных, непонтовых - короче - хороших людей и хороших профессионалов- два в одном. Удачи!
работник канала
6058 дн. тому
Андрій Куликов приємна і хороша людина (принаймні, такою видається :) ). Приєднуюсь до привітань, бажаю творчих натхнень і щирого людського щастя!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду