Фотокор Ян Доброносов покинув «Букви»

Фотокор Ян Доброносов покинув «Букви»

22 Травня 2021
2886

Фотокор Ян Доброносов покинув «Букви»

2886
Фотокореспондент Ян Доброносов повідомив «Детектору медіа» причину звільнення.
Фотокор Ян Доброносов покинув «Букви»
Фотокор Ян Доброносов покинув «Букви»

Ян Доброносов, який майже рік пропрацював у виданні «Букви», покинув компанію.

Про це він повідомив на сторінці в Facebook. 

«Трохи з сумом, але з великою вдячністю. Моя співпраця з редакцією «Букви» завершена. Дякую за практично рік комфортної та цікавої праці», — написав Ян.

Своє звільнення «Детектору медіа» Ян прокоментував неспівпадінням графіків і перенавантаженням.

«Окрім роботи в редакції, я займаюся ще й своєю сторінкою, якій не можу віддавати весь час. Раніше у нас добре виходило поєднувати, але останнім часом, виникли моменти, коли це було неможливо. Умовно, в сесійний тиждень я завжди перебуваю в ВР, а редакція іноді посилає у відрядження. Крайнім випадком стала пресконференція Володимира Зеленського. З усіх наших ОП акредитував лише мене. Цілком логічно, що «Букви» хотіли, щоби я пішов. А у мене День Вишиванки в Верховній Раді, де на мене теж чекали», — розказав фотокореспондент.

Щодо подальших планів, Ян збирається знайти редакцію, де йому дозволять працювати в звичному режимі.

Нагадаємо, Тетяна Ніколаєнко залишила посаду головної редакторки видання «Букви»

А співзасновниця «Букв» Катерина Рошук розповіла про трансформацію та нову бізнес-модель видання. Вона уточнила, що, окрім Ніколаєнко, видання залишають двоє журналістів. Кадрові зміни вона пояснила реорганізацією роботи видання та зміною бізнес-моделі. «Букви» вирішили співпрацювати з журналістами на засадах фрілансу, вимірюючи ключові показники ефективності.

Ці зміни, за її словами, не вплинуть на рекламодавців та трафік, адже, за підсумками року, 90% відвідуваності забезпечують новини, фото-, відеорепортажі та контент SMM-департамент.

Фото: euromedia24.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2886
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду