detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
22.05.2021 10:47
Фотокор Ян Доброносов покинув «Букви»
Фотокор Ян Доброносов покинув «Букви»
Фотокореспондент Ян Доброносов повідомив «Детектору медіа» причину звільнення.

Ян Доброносов, який майже рік пропрацював у виданні «Букви», покинув компанію.

Про це він повідомив на сторінці в Facebook. 

«Трохи з сумом, але з великою вдячністю. Моя співпраця з редакцією «Букви» завершена. Дякую за практично рік комфортної та цікавої праці», — написав Ян.

Своє звільнення «Детектору медіа» Ян прокоментував неспівпадінням графіків і перенавантаженням.

«Окрім роботи в редакції, я займаюся ще й своєю сторінкою, якій не можу віддавати весь час. Раніше у нас добре виходило поєднувати, але останнім часом, виникли моменти, коли це було неможливо. Умовно, в сесійний тиждень я завжди перебуваю в ВР, а редакція іноді посилає у відрядження. Крайнім випадком стала пресконференція Володимира Зеленського. З усіх наших ОП акредитував лише мене. Цілком логічно, що «Букви» хотіли, щоби я пішов. А у мене День Вишиванки в Верховній Раді, де на мене теж чекали», — розказав фотокореспондент.

Щодо подальших планів, Ян збирається знайти редакцію, де йому дозволять працювати в звичному режимі.

Нагадаємо, Тетяна Ніколаєнко залишила посаду головної редакторки видання «Букви»

А співзасновниця «Букв» Катерина Рошук розповіла про трансформацію та нову бізнес-модель видання. Вона уточнила, що, окрім Ніколаєнко, видання залишають двоє журналістів. Кадрові зміни вона пояснила реорганізацією роботи видання та зміною бізнес-моделі. «Букви» вирішили співпрацювати з журналістами на засадах фрілансу, вимірюючи ключові показники ефективності.

Ці зміни, за її словами, не вплинуть на рекламодавців та трафік, адже, за підсумками року, 90% відвідуваності забезпечують новини, фото-, відеорепортажі та контент SMM-департамент.

Фото: euromedia24.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY