З життя пішов радіоведучий Ігор Мосесов

З життя пішов радіоведучий Ігор Мосесов

13 Квітня 2021
3016

З життя пішов радіоведучий Ігор Мосесов

3016
Він мав захворювання серця.
З життя пішов радіоведучий Ігор Мосесов
З життя пішов радіоведучий Ігор Мосесов

У ніч на 13 квітня помер львівський радіоведучий Ігор Мосесов. Йому було 68 років. Про це повідомило радіо «Львівська Хвиля».

Ігор Мосесов народився 3 вересня 1952 року. Майже 30 років він працював ведучим програм «Jazz Pro» і «Музика з шухлядок і не тільки» на радіо «Львівська Хвиля».

«Ми втратили хорошого друга, справжню і сильну людину, неперевершеного музикознавця, який понад усе любив музику і свою родину. Рідні втратили того, хто дарував тепло, любов і радість», – кажуть у редакції радіо.

Про час і місце прощання з Ігорем Мосєсовим радіо повідомить пізніше.

Як пише «Zaxid.net», причина смерті наразі не відома, однак 6 квітня Мосесов написав у Facebook, що змушений лягти у лікарню із захворюванням серця. Того ж дня колеги оголосили про збір коштів на його лікування.

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття дружині, рідним та близьким Ігоря Мосесова.

Фото: Львівська Хвиля

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3016
Читайте також
13.02.2024 23:48
Олена Ярема
«Детектор медіа»
1 728
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду