З життя пішов Олексій Сологубенко

З життя пішов Олексій Сологубенко

14 Грудня 2020
3213

З життя пішов Олексій Сологубенко

3213
Він понад чотири роки боровся з тяжкою хворобою.
З життя пішов Олексій Сологубенко
З життя пішов Олексій Сологубенко

Один із засновників та колишній голова Української служби ВВС, редактор Всесвітньої служби ВВС Олексій Сологубенко 13 грудня пішов з життя. Йому було 66 років. Про це повідомила його дружина, колишня журналістка ВВС та співзасновниця тренінгової організації «Media Players International» Лілія Побережська.

«Сьогодні пішов від нас Олексій після чотирьох з половиною років тяжкої хвороби, шести операцій і численних курсів хіміотерапії. Весь цей час він переносив хворобу як справжній стоік, ніколи не втрачаючи оптимізму. Ми прожили з ним сорок один рік», – повідомила вона.

Редакція «Детектора медіа» виловлює щирі співчуття родині та близьким Олексія Сологубенка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3213
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду