З життя пішов фотограф Віктор Марущенко

З життя пішов фотограф Віктор Марущенко

29 Вересня 2020
5144
29 Вересня 2020
10:47

З життя пішов фотограф Віктор Марущенко

5144
Йому було 74 роки, він боровся з важкою хворобою.
З життя пішов фотограф Віктор Марущенко
З життя пішов фотограф Віктор Марущенко

Український фотограф Віктор Марущенко помер у ніч на 29 вересня 2020 року. Про це повідомив фотограф Валерій Мілосердов на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні вночі не стало мого друга Віктора Марущенка. Найщиріші співчуття його рідним і близьким. Заснована ним Школа фотографії Віктора Марущенка продовжує працювати», – написав він.

Віктор Марущенко – український фотограф, учасник понад 60 персональних і групових фотовиставок в Швейцарії, Німеччині, Франції, США, Канаді, Бразилії, Чилі, Словаччини, Росії, Україні. Учасник бієнале у Венеції (2001) і Сан-Паулу (2004). Фотографії пана Марущенка знаходяться в колекціях музеїв, галерей і приватних колекціонерів.

Народився він у Новосибірську (Росія) в 1946 році, з 1951 року жив у Києві. Здобув вищу технічну освіту (1975 г.).

ГО «Детектор медіа» довгий час співпрацювала з паном Марущенком. Для нас це велика втрата друга та партнера. Редакція висловлює щирі співчуття усім близьким, друзям та родичам померлого.

Нагадаємо, 6 вересня 2020 року Школа фотографії Віктора Марущенка повідомила, що український фотограф Віктор Марущенко потребує фінансової допомоги в боротьбі з хворобою.

Фото: Валерій Мілосердов / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5144
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду