Пішов із життя  медіаексперт, журналіст Сергій Черненко

Пішов із життя медіаексперт, журналіст Сергій Черненко

29 Листопада 2020
11721
29 Листопада 2020
20:05

Пішов із життя медіаексперт, журналіст Сергій Черненко

11721
Журналіст, аналітик, учасник першого складу команди «Телекритики» з Наталею Лигачовою і багаторічний дописувач «Детектора медіа».
Пішов із життя  медіаексперт, журналіст Сергій Черненко
Пішов із життя  медіаексперт, журналіст Сергій Черненко

Після важкої хвороби на 56-му році пішов із життя Сергій Черненко — журналіст, аналітик, дослідник медіа і учасник першого складу редакції нашого видання. Це підтвердив «Детектору медіа» близький друг Сергія – Ярослав Латко.

У 90-х роках Сергій працював у газеті «День». У вересні 2001 року долучився до команди Наталії Лигачової, що створювала онлайн-видання «Телекритика». Працював у нашій команді до травня 2005 року, але залишався регулярним дописувачем й надалі, в тому числі і «Детектора медіа». Сергій займався ґрунтовними дослідженнями медіа, працював у Національному інституті стратегічних досліджень експертом, завідувачем сектору моніторингових досліджень та відділу зовнішніх комунікацій. Був членом Експертної ради при Міністерстві інформаційної політики.

Перший склад «Телекритики»: Вадим Винниченко, Наталія Лигачова, Сергій Черненко, Олеся Кравчук, Тетяна Акімова (зліва направо)

Ховатимуть Сергія у Тернополі, поруч із матір’ю. Про час і місце прощання повідомлять 30 листопада. 

Сергій Черненко зліва від Наталії Лигачової. Жовтень 2015 року

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним та близьким Сергія Черненка. Глибоко сумуємо, наш щирий друже та колего.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11721
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду