Помер радіодиджей ВВС Стів Райт

Помер радіодиджей ВВС Стів Райт

13 Лютого 2024
1734
13 Лютого 2024
23:48

Помер радіодиджей ВВС Стів Райт

1734
Райт пропрацював на BBC Radio 1 та Radio 2 понад 40 років.
Помер радіодиджей ВВС Стів Райт
Помер радіодиджей ВВС Стів Райт

Стів Райт, ведучий радіо BBC, помер у віці 69 років. Райт пропрацював на BBC Radio 1 та Radio 2 понад 40 років, зібравши мільйони відданих слухачів, повідомляє The Guardian

Видання інформує, що про смерть радіодиджея стало відомо із заяви, яку передала ВВС News сім'я Райта. Причину смерті не розголошують.

Стів Райт приєднався до команди BBC Radio 1 у 1980 році і почав вести суботнє вечірнє шоу, яке потім транслювалося в другій половині дня. У 1994–1995 роках був ведучим «Сніданкового шоу» («Breakfast Show»). У 1996 році Райт приєднався до BBC Radio 2, де став вести суботнє «Шоу Стіва Райта» та недільні музичні програми. 

У 1999 році він відновив радіошоу «Стів Райт вдень», включивши до нього інтерв'ю зі знаменитостями, новини шоубізнесу та цікаві факти. У вересні 2022 року Райт відмовився від свого останнього денного шоу на Radio 2 .  

Стів Райт, який отримав ступінь MBE в новорічному списку нагород 2024 року за заслуги перед радіо, щовихідних продовжував представляти «Sunday Love Songs». З жовтня 2023 року він вів давнє шоу Radio 2 «Pick of the Pops». Райт також був ведучим численних спеціальних програм телеканалу ВВС, у тому числі «Your Ultimate Kylie Song».  

 Фото: Стів Райт / The Sun

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1734
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лев
73 дн. тому
Величезна втрата для BBC Radio 2, бо його багато людей любило слухати. Якось звернув увагу на "Sunday Love Songs", то мене вразило й почав слухати. Єдине, що дратувало, – манера переговорювати мелодію, яка ще не закінчилася.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду