Заяви Кличків про виграш у суді передчасні, бо рішення ще не набрали сили – «1+1 медіа»

Заяви Кличків про виграш у суді передчасні, бо рішення ще не набрали сили – «1+1 медіа»

3 Березня 2021
1233

Заяви Кличків про виграш у суді передчасні, бо рішення ще не набрали сили – «1+1 медіа»

1233
«1+1 медіа» оскаржуватиме рішення в Київському апеляційному суді.
Заяви Кличків про виграш у суді передчасні, бо рішення ще не набрали сили – «1+1 медіа»
Заяви Кличків про виграш у суді передчасні, бо рішення ще не набрали сили – «1+1 медіа»

Група «1+1 медіа» вважає передчасними твердження мера Києва Віталія Кличка та його брата, чемпіона світу з боксу Володимира Кличка про виграші позовів про захист честі та гідності до «Телерадіокомпанії "Студія 1+1"». Про це медіагрупа повідомила «Детектору медіа».

«1+1 медіа» оскаржуватиме рішення суду в Київському апеляційному суді.

«Повного тексту обох рішень суду компанія ще не отримала, законної сили вони не набрали, і тому твердження про виграші позовів до "Телерадіокомпанії “Студія 1+1“" є передчасними. Компанія оскаржуватиме обидва рішення у суді апеляційної інстанції у встановлений законом строк, адже вважає, що судом були неправильно застосовані норми права», – сказали в медіагрупі.

Як писав ДМ, у серпні 2019 року мер Києва Віталій Кличко та екснардеп Дмитро Білоцерковець подали позов про захист честі та гідності через програму «Гроші» Олександра Дубінського. 2 березня 2021 року Віталій Кличко повідомив, що виграв суд проти ТОВ «Телерадіокомпанії «Студія 1+1» за позовом про захист честі та гідності. Суд 11 листопада 2020 року зобов’язав видалити програму, у якій була оприлюднена інформація, визнана неправдивою, зі всіх інформаційних ресурсів телекомпанії та соціальних мереж, пов’язаних із нею.

3 березня Віталій Кличко та його брат, чемпіон світу з боксу Володимир Кличко повідомили, що виграли ще один судовий позов до «Телерадіокомпанії «Студія 1+1». Позов вони подали в листопаді 2019 року через сюжет програми «ТСН. Тиждень». 19 листопада 2020 року суд зобов’язав «Телекомпанію «Студія 1+1» спростувати неправдиву інформацію, видалити відеозапис, розміщений на офіційному сайті «ТСН», на YouTube каналах програм «ТСН» та «ТСН. Тиждень» і на сторінках у соцмережах програми «ТСН. Тиждень».

Нагадаємо, 5 липня 2019 року мер Києва Віталій Кличко повідомив, що подаватиме до суду позов про захист честі та гідності проти на той час генерального директора телеканалу «1+1» Олександра Ткаченка.

Наприкінці липня 2019-го Віталій Кличко повідомив, що позов від нього та брата уже подано. Київський міський голова заявив, що «1+1» начебто розгорнув проти нього кампанію з дискредитації. За словами Кличка, канал нібито маніпулював інформацією щодо нового «скляного» мосту та про Шулявській міст.

Проте Подільський районний суд Києва задовольнив клопотання ТОВ «Студія 1+1» і залишив без розгляду цивільний позов київського мера та його брата проти медіакомпанії. Кличко натомість заявив, що позиватиметься ще.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1233
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду