detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
03.03.2021 14:26
Заяви Кличків про виграш у суді передчасні, бо рішення ще не набрали сили – «1+1 медіа»
Заяви Кличків про виграш у суді передчасні, бо рішення ще не набрали сили – «1+1 медіа»
«1+1 медіа» оскаржуватиме рішення в Київському апеляційному суді.

Група «1+1 медіа» вважає передчасними твердження мера Києва Віталія Кличка та його брата, чемпіона світу з боксу Володимира Кличка про виграші позовів про захист честі та гідності до «Телерадіокомпанії "Студія 1+1"». Про це медіагрупа повідомила «Детектору медіа».

«1+1 медіа» оскаржуватиме рішення суду в Київському апеляційному суді.

«Повного тексту обох рішень суду компанія ще не отримала, законної сили вони не набрали, і тому твердження про виграші позовів до "Телерадіокомпанії “Студія 1+1“" є передчасними. Компанія оскаржуватиме обидва рішення у суді апеляційної інстанції у встановлений законом строк, адже вважає, що судом були неправильно застосовані норми права», – сказали в медіагрупі.

Як писав ДМ, у серпні 2019 року мер Києва Віталій Кличко та екснардеп Дмитро Білоцерковець подали позов про захист честі та гідності через програму «Гроші» Олександра Дубінського. 2 березня 2021 року Віталій Кличко повідомив, що виграв суд проти ТОВ «Телерадіокомпанії «Студія 1+1» за позовом про захист честі та гідності. Суд 11 листопада 2020 року зобов’язав видалити програму, у якій була оприлюднена інформація, визнана неправдивою, зі всіх інформаційних ресурсів телекомпанії та соціальних мереж, пов’язаних із нею.

3 березня Віталій Кличко та його брат, чемпіон світу з боксу Володимир Кличко повідомили, що виграли ще один судовий позов до «Телерадіокомпанії «Студія 1+1». Позов вони подали в листопаді 2019 року через сюжет програми «ТСН. Тиждень». 19 листопада 2020 року суд зобов’язав «Телекомпанію «Студія 1+1» спростувати неправдиву інформацію, видалити відеозапис, розміщений на офіційному сайті «ТСН», на YouTube каналах програм «ТСН» та «ТСН. Тиждень» і на сторінках у соцмережах програми «ТСН. Тиждень».

Нагадаємо, 5 липня 2019 року мер Києва Віталій Кличко повідомив, що подаватиме до суду позов про захист честі та гідності проти на той час генерального директора телеканалу «1+1» Олександра Ткаченка.

Наприкінці липня 2019-го Віталій Кличко повідомив, що позов від нього та брата уже подано. Київський міський голова заявив, що «1+1» начебто розгорнув проти нього кампанію з дискредитації. За словами Кличка, канал нібито маніпулював інформацією щодо нового «скляного» мосту та про Шулявській міст.

Проте Подільський районний суд Києва задовольнив клопотання ТОВ «Студія 1+1» і залишив без розгляду цивільний позов київського мера та його брата проти медіакомпанії. Кличко натомість заявив, що позиватиметься ще.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY