«Київ» покаже  другу частину свого фільму про COVID-19

«Київ» покаже другу частину свого фільму про COVID-19

19 Лютого 2021
1875
19 Лютого 2021
13:16

«Київ» покаже другу частину свого фільму про COVID-19

1875
У ній йтиметься про роботу лікарів, постковідний синдром та вакцинацію.
«Київ» покаже  другу частину свого фільму про COVID-19
«Київ» покаже  другу частину свого фільму про COVID-19

27 лютого телеканал «Київ» покаже другу частину документального фільму власного виробництва про пандемію COVID-19 – «Київ. Карантин. Друга хвиля». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Фільм вийде о 21.00.

 «Ця частина вийшла більш науково-популярною. Фактично цими двома картинами (перший фільм транслювався на телеканалі в минулому році) ми зробили щоденник столиці 2020-го - від початку пандемії і до фіналу такого важкого для нас усіх року», - розповіла режисерка картини Ольга Гібелінда.

Фільм розповідає про те, як змінилися деякі з героїв першого фільму - лікарі київської міської клінічної лікарні № 4, що стала опорною для хворих на коронавірус. «Зокрема Євген Дубровський, який на початку року був таким собі оптимістом, в кінці, відчувається, як втомився. Деякі з лікарів самі перехворіли ковідом. Наприклад, заввідділенням Сергій Олександрович Солярік лікувався вдома, а ось його дружина навіть лежала в лікарняній палаті «на трубці», -згадує Ольга.

У цій частині багато уваги приділяється постковідному синдрому, яким, страждає більше 30% тих, що перехворіли. Наприклад, це ураження нервової системи. Люди погано почуваються, навіть втрачають якісь соціальні та професійні навички, їм важко повертатися до роботи після хвороби тощо.

Професор, завідувач відділенням загальної та молекулярної патфізіології Інституту фізіології НАН України Віктор Доценко розповість про вакцинацію. Також у стрічці йтиметься про те, як в умовах карантину виживав український бізнес. Особливо сфери, які найбільш постраждали - ресторани, спортивні комплекси, кінотеатри.

Нагадаємо, прем'єра першої частини фільму «Карантин. Київ» вийшла в ефір 27 листопада. Стрічка розповідала про початок пандемії у столиці України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1875
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду