detector.media
11.12.2020 15:09
Ілона Довгань стала ведучою каналу «Київ»
Ілона Довгань стала ведучою каналу «Київ»
У «Київ. NewsRoom» ведучу запросила керівниця проєкту Ірина Главацька.

Ілона Довгань стала ведучою новинної програми «Київ. NewsRoom» на телеканалі «Київ». Про це канал повідомив 9 грудня.

Вона розпочала вести тригодинний прямоефірний випуск програми «Київ. NewsRoom» з 13:00 до 16:00, а також випуск о 17:00 в парі з Наталкою Лятуринською. У «Київ. NewsRoom» ведучу запросила керівниця проєкту Ірина Главацька.

Пані Довгань також працює на «Радіо НВ» і продовжує викладати журналістську майстерність у «Медіашколі».

Ілона Довгань уже працювала на каналі «Київ» у 2003 році. Вона також була ведучою на телеканалах НТН, «1+1», ТВі, 24 каналі та «UA: Першому».

Як писав ДМ, програму «Київ. News Room» канал запустив у липні 2020 року. Спершу це був проєкт бесід з керівництвом столиці актуальні теми, нововведення, конкретні дії щодо упорядкування міста. У жовтні проєкт News Room переформатували: програма почала виходити упродовж трьох годин у денному слоті з 13:00 до 16:00. Також у ній з’являться нові рубрики скорочені випуски програм «Якісне життя», «Просто кияни», «Вартові столиці», «Служба порятунку», «Радар», а також спортивні новини та афіша культурних заходів столиці.

Нагадаємо, 2 березня 2020 року стало відомо, що з 24-го каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк. Разом з ведучими скоротили також денну редакторку Олександру Ревуцьку. Пані Ревуцька уточнила, що в заяві вона й ведучі 24-го каналу писали «за згодою сторін», бо «скорочувати» офіційно на каналі відмовилися.

Роман Андрейко заявив, що всі зміни, пов’язані з переформатуванням, передбачають реформування команди. Натомість Олександра Ревуцька сказала, що має кілька версій, чому їх звільнили– «найбільш притомна – нас трьох звільнили, бо нами важко було маніпулювати».

Співвласник і генеральний директор медіахолдингу «Люкс» (24 канал, «Люкс ФМ», «Максимум ФМ») Роман Андрейко розповів, що 24 канал у рамках переформатування, зокрема – змінив форми подачі новин, переорієнтувавшись на авторські проєкти. Також наприкінці лютого в ефір вийшли нові проєкти «Ранок на 24-му», «Гуд Найт Юкрейн» та програма інтерв’ю «Перехресний допит».

Фото: Київ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY