Ганна Чабарай та Станіслав Козлюк залишають «Тиждень»

Ганна Чабарай та Станіслав Козлюк залишають «Тиждень»

4 Грудня 2020
2908

Ганна Чабарай та Станіслав Козлюк залишають «Тиждень»

2908
Вони припиняють працювати у виданні через реорганізацію.
Ганна Чабарай та Станіслав Козлюк залишають «Тиждень»
Ганна Чабарай та Станіслав Козлюк залишають «Тиждень»

Журналісти Ганна Чабарай та Станіслав Козлюк наприкінці 2020 року залишать журнал «Український тиждень». Про це вони повідомили 3 грудня в Facebook та підтвердили «Детектору медіа».

Пан Козлюк пояснив, що залишає видання через реорганізацію: «Я залишив команду "Тижня", оскільки буде відбуватися реорганізація команди журналу. Думаю, у найближчому майбутньому редакція вийде із заявою з цього приводу».

Головний редактор «Українського тижня» Дмитро Крапивенко сказав, що пізніше розповість «Детектору медіа» про реорганізацію.

Станіслав Козлюк пропрацював у виданні дев’ять років.

«Очікую, що на новому місці буде така ж свобода для роботи як в "Тижні". Що можна буде робити історії, матеріали, репортажі, лонгріди на нехайпові та непопулярні теми, які не приносять десятки чи сотні тисяч переглядів, але є важливими і про які треба час від часу нагадувати», – розповів він та додав, що вже почав отримувати пропозиції.

Журналіст хоче продовжувати відстежувати теми Майдану й політв’язнів, які веде п’ять років.

«Я хочу продовжувати займатися репортажем, фоторепортажем – це один з ключових напрямків у журналістиці, як на мене. Також сподіваюся, що робитиму великі історії на теми, які подекуди випадають з поля зору людей. Власне, у мене було кілька ідей в розробці, однак зараз, напевно, доведеться їх відкласти на певний час», – сказав пан Козлюк.

Ганна Чабарай пропрацювала в «Тижні» шість років. «Настав час рухатися далі, тому приймаю нові цікаві пропозиції», – каже вона.

Пані Чабарай уточнила, що займалася соціальної журналістикою, також опікувалася темами медичної реформи, проблемами ветеранів і переселенців, наслідками агресії, питаннями по Криму й Донбасу, порушеннями міжнародного права на окупованих територіях, політв’язнями тощо.

Нагадаємо, 17 березня 2020 року журнал «Український тиждень» призупинив випуск друкованої версії на час карантину. 13 квітня видання запустило краудфандингову кампанію через брак ресурсів, викликаний коронакризою. Попри пандемію редакція зберегла всю команду та продовжила роботу в повному обсязі. 

28 травня журнал відновив свій вихід. 14 серпня видання «Тиждень.ua» оновило дизайн сайту та підхід до його наповнення

Фото: Ганна Чабарай та Станіслав Козлюк / Facebook 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2908
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду