Помер звукорежисер Борис Петер

Помер звукорежисер Борис Петер

9 Листопада 2020
5754
9 Листопада 2020
13:06

Помер звукорежисер Борис Петер

5754
Поховали звукорежисера на цвинтарі в селі Глеваха.
Помер звукорежисер Борис Петер
Помер звукорежисер Борис Петер

Український звукорежисер та режисер монтажу Борис Петер помер 6 листопада 2020 року. Йому було 40 років. Про це повідомила Українська кіноакадемія на своїй сторінці в Facebook.

З ним попрощалися на кіностудії ім. Довженка, поховали Бориса Петера на цвинтарі в селі Глеваха.

У його доробку 26 фільмів, серед яких – «Мій батько Євген», «В.Сильвестров», «Тато – мамин брат», «Головна роль», «Українські шерифи», «Стрімголов», «Знебарвена», «Вулкан» та інші. За фільм «Вулкан» він у 2020 році отримав премію Української кіноакадемії «Золота Дзиґа» за найкращий звук.

Українська кіноакадемія також оголосили збір коштів для допомоги дружині Бориса Петера та його близьким. Переказувати кошти можна на картку  4731185600146507 (Олена Постернак).

Редакція «Детектора медіа» висловлює співчуття всім рідним та близьким Бориса Петера.

Фото: Українська кіноакадемія /Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5754
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду