Журналістку БАЖ заарештували на 15 діб

Журналістку БАЖ заарештували на 15 діб

30 Вересня 2020
1845
30 Вересня 2020
12:32

Журналістку БАЖ заарештували на 15 діб

1845
Її також оштрафували на 14,5 тисяч гривень.
Журналістку БАЖ заарештували на 15 діб
Журналістку БАЖ заарештували на 15 діб

Жовтневий суд Мінська заарештував журналістку Білоруської асоціації журналістів Олену Довнар на 15 діб через «участь у несанкціонованих масових заходах» й «непокору вимогам міліції». Про це 29 вересня повідомила БАЖ.

Суд також оштрафував її на 14,5 тисяч гривень.

Олена Довнар затримали 26 вересня в Мінську під час жіночого маршу, її три дні утримували в ізоляторі тимчасового утримання на Окрестино. Проти неї склали два протоколи: за ст. 23.4 КоАП (непокора вимогам працівників міліції) і 23.34 КоАП (участь в несанкціонованому масовому заході).

Нагадаємо, 26 вересня на жіночому марші проти Олександра Лукашенка в Мінську затримали 124 особи. Серед затриманих було сім журналісток: Марія Войтович і Юлія Матузова («Єврорадіо»), Марія Гриць («Белсат»), Катерина Карпіцька («Наша ніва»), Олександра Ельбаум (Tut.by), Анастасія Ольшанська («МБХ медіа»), Олена Довнар. 

 Фото: БАЖ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1845
Читайте також
28.09.2020 10:30
Дмитро Золотухін
для «Детектора медіа»
3 070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду