Поліція знайшла сумку Балуха і шукає свідків

Поліція знайшла сумку Балуха і шукає свідків

8 Вересня 2020
2459

Поліція знайшла сумку Балуха і шукає свідків

2459
У рамках досудового розслідування правоохоронці встановили, що потерпілий напередодні у компанії 10-15 осіб відпочивав у одному із закладів на території ПКіВ «Гідропарк». Останній раз його бачили близько півночі.
Поліція знайшла сумку Балуха і шукає свідків
Поліція знайшла сумку Балуха і шукає свідків

Наразі поліцейські розшукують свідків побиття Володимира Балуха.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Прокуратура Києва повідомила, що взяла на контроль хід розслідування.

Станом на 17:05 8 вересня відомо, що Володимир Балух переніс операцію на голові, його перевели в реанімацію. Стан стабільно тяжкий, у нього важка черепно-мозкова травма, зламані ключиця і рука. Відвідувачів не пропускають. Про це повідомила народна депутатка Ірина Геращенко на своїй фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 8 вересня побили колишнього політв’язня Володимира Балуха.

7 вересня 2019 року між Україною та Росією відбувся обмін «35 на 35», у рамках якого 24 військовополонені моряки та 11 українських політв’язнів, серед яких режисер Олег Сенцов, активіст Олександр Кольченко, активіст Володимир Балух та журналіст Роман Сущенко, повернулися на Батьківщину. 

Фото: radiosvoboda.org/Антон Наумлюк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2459
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду