detector.media
08.09.2020 20:17
Поліція знайшла сумку Балуха і шукає свідків
Поліція знайшла сумку Балуха і шукає свідків
У рамках досудового розслідування правоохоронці встановили, що потерпілий напередодні у компанії 10-15 осіб відпочивав у одному із закладів на території ПКіВ «Гідропарк». Останній раз його бачили близько півночі.

Наразі поліцейські розшукують свідків побиття Володимира Балуха.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Прокуратура Києва повідомила, що взяла на контроль хід розслідування.

Станом на 17:05 8 вересня відомо, що Володимир Балух переніс операцію на голові, його перевели в реанімацію. Стан стабільно тяжкий, у нього важка черепно-мозкова травма, зламані ключиця і рука. Відвідувачів не пропускають. Про це повідомила народна депутатка Ірина Геращенко на своїй фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 8 вересня побили колишнього політв’язня Володимира Балуха.

7 вересня 2019 року між Україною та Росією відбувся обмін «35 на 35», у рамках якого 24 військовополонені моряки та 11 українських політв’язнів, серед яких режисер Олег Сенцов, активіст Олександр Кольченко, активіст Володимир Балух та журналіст Роман Сущенко, повернулися на Батьківщину. 

Фото: radiosvoboda.org/Антон Наумлюк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY