Володимира Балуха виписали з лікарні

Володимира Балуха виписали з лікарні

22 Жовтня 2020
1200

Володимира Балуха виписали з лікарні

1200
Його чекає реабілітація.
Володимира Балуха виписали з лікарні
Володимира Балуха виписали з лікарні

Колишнього політв'язня Володимира Балуха, який потрапив 8 вересня до лікарні після побиття у київської Гідропарку, виписали з лікарні. Про це 22 жовтня повідомила активістка Наталя Лютікова на своїй сторінці в Facebook.

«Володимира виписали з лікарні швидкої допомоги, завершився страшний етап болю і невідомості. Новий день Володя розпочне з реабілітації і підготовки до відновлення. Найближчі місяці його чекає багато вправ, професійне лікування в одній з найкращих клінік країни», – розповіла вона.

Нагадаємо, політв’язня Володимира Балуха побили 8 вересня в столичному Гідропарку. Його у важкому стані забрали до лікарні. Пан Балух переніс операцію на голові, його перевели в реанімацію: у нього важка черепно-мозкова травма, зламані ключиця й рука. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розглядали чотири версії нападу на Балуха: нещасний випадок, хуліганство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

11 вересня колишній політв'язень Олег Сенцов сказав, що Володимир Балух у стані медикаментозного сну, не в комі. 14 вересня лікарі повідомили, що стан пана Балуха залишається стабільно важким. 5 жовтня Володимир Балух прийшов до тями, а 12 жовтня його перевели з реанімації у відділення нейрохірургії.

18 вересня стало відомо, що підозрюваного у нападі затримали. Дніпровський районий суд 19 вересня заарештував на два місяці підозрюваного в нападі на активіста.

Фото: Наталя Лютікова, Володимир Балух / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1200
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду