Михайло Ткач виявив у себе вдома ознаки «прослушки»

Михайло Ткач виявив у себе вдома ознаки «прослушки»

8 Серпня 2020
5248

Михайло Ткач виявив у себе вдома ознаки «прослушки»

5248
До цього він отримував «попередження», що його журналістська діяльність «дратує високопосадовців».
Михайло Ткач виявив у себе вдома ознаки «прослушки»
Михайло Ткач виявив у себе вдома ознаки «прослушки»

Журналіст-розслідувач програми «Схеми» Михайло Ткач повідомив, що виявив у себе вдома «ознаки прослуховуючого пристрою». Про це він написав у Facebook.

«Виявив вдома ознаки прослуховуючого пристрою. Протягом кількох тижнів я декілька разів отримував попередження про те, що моя журналістська діяльність дратує високопосадовців і по мені почали активно працювати. Від одного джерела була інформація про те, що планують "сверлитись". Сьогодні зрозумів, що це означає», - зазначив журналіст.

Він також повідомив, що викликав поліцію і чекає на слідчо-оперативну групу.

Раніше президент України Володимир Зеленський назвав нахабством методи збору інформації Михайлом Ткачем, який на авто супроводжує кортеж президента.

Головна редакторка програми «Схеми» Наталія Седлецька у відповідь на закиди президента наголосила, що всі журналісти «Схем», включно з Михайлом Ткачем діють виключно у межах норм законодавства та відповідно до журналістських стандартів «Радіо Свобода».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5248
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Українець
1354 дн. тому
Замість боротися з ворогами українського народу, вони, КАРЛ, прослуховують журналістів-розслідувачів! Нічого не змінюється в Україні!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду