У Кривому Розі завершують прийом заявок на премію імені Гончара

У Кривому Розі завершують прийом заявок на премію імені Гончара

19 Грудня 2019
1222

У Кривому Розі завершують прийом заявок на премію імені Гончара

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1222
31 грудня 2019 року завершується прийом заявок від мешканців або уродженців Кривого Рогу на другу премію імені Володимира Гончара.
У Кривому Розі завершують прийом заявок на премію імені Гончара
У Кривому Розі завершують прийом заявок на премію імені Гончара

Про це повідомила дружина криворізького журналіста – головна редакторка інформаційного агентства «Експерт-КР» Ольга Гончар (Хвостова), родина якої торік заснувала премію.

Заявки приймають на адресу olga_KP@ukr.net

Матеріали, які учасники і учасниці конкурсу надсилатимуть на отримання премії, мають бути створені українською або російською мовами, їхні автори мають жити і працювати у Кривому Розі або бути уродженцями цього міста.

Подати матеріали (програми, блоги, сюжети, статті) можуть їхні безпосередні автори/авторки, представники редакцій, читачі і читачки.

Оцінюючи журналістські матеріал, новостворене жюрі конкурсу брало до уваги тематику поданої роботи, рівень компетентності авторів, залучення експертів, резонансність матеріалу. Розглядаючи блогерські заявки, члени жюрі теж зважатимуть на тематику, компетентність блогерів, ілюстрації,  регулярність публікацій, кількість читачів і підписників. Також організатори премії врахують онлайн-голосування аудиторії.

Пресофіцер Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону у Кривому Розі Владислав Смоляний, який торік отримав третю премію, говорить: «Минулого року пощастило стати лауреатом журналістської премії, заснованої сім’єю Володимира на його честь, з роботою "Крок у безсмертя" – фільм пам'яті криворізьких гірничорятувальників, які загинули у виробках шахти "ім. Фрунзе" 5 грудня 1978 року. Впевнений, що премія Володимира Гончара існуватиме довгі роки, адже Володимир на це заслуговує! Також впевнений, що Володимир безмежно пишається своєю родиною, яка гідно продовжує його справу».

Нагадаємо, у Кривому Розі в пам’ять про журналіста Володимира Гончара заснували премію. Премія заснувала родина Гончарів за підтримки ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян», одним зі співзасновників якої був покійний журналіст Володимир Гончар.

У травні 2019 року авторки статей на соціальну тему стали першими переможницями конкурсу на здобуття премії для журналістів і блогерів імені Володимира Гончара у Кривому Розі.

Володимир Гончар – криворізький журналіст, який раптово пішов з життя на 41-му році життя (12 червня 2014 року). Володимир працював журналістом у комунальній телерадіокомпанії «Рудана», де мав кілька авторських проектів, зокрема, «ІнспекціяПО», у якій він підіймав суспільно-політичні теми. Також Володимир Гончар був редактором друкованого тижневика «Вестник Кривбасса», депутатом міської ради, долучався до громадського життя міста.

Фото: Перший Криворізький

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1222
Читайте також
13.05.2020 12:28
Софія Скиба
«Детектор медіа»
1 350
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду