Комітет премії кінокритиків «Кіноколо» набирає нових членів

Комітет премії кінокритиків «Кіноколо» набирає нових членів

28 Листопада 2019
1160
28 Листопада 2019
17:27

Комітет премії кінокритиків «Кіноколо» набирає нових членів

1160
Прийом заявок триває з 27 листопада по 27 грудня. Рішення щодо прийому нових членів до складу комітету виноситься Приймальною комісією Премії.
Комітет премії кінокритиків «Кіноколо» набирає нових членів
Комітет премії кінокритиків «Кіноколо» набирає нових членів

Про це організатори Національної премії кінокритиків «Кіноколо» повідомляють пресрелізом. 

Охочі вступити до комітету можуть подати заявку на членство, вказавши посилання на опубліковані матеріали свого авторства та додавши рекомендації від двох дійсних членів комітету Премії.

Нагадаємо, премія кінокритиків України «Кіноколо» заснована у 2018 році. Вона визначає досягнення українського кінематографа та діячів кіноіндустрії за останній рік від імені спільноти кінокритиків України.

Наразі до комітету входять: Андрій Алферов, Дарія Бадьйор, Олег Батурин, Станіслав Битюцький, Володимир Войтенко, Оксана Волошенюк, Ірина Гордійчук, Ігор Грабович, Олександр Гусєв, Анна Дацюк, Дмитро Десятерик, Надія Заварова, Ірина Зубавіна, Юлія Коваленко, Сергій Ксаверов, Юлія Кузнєцова, Аксінья Куріна, Наталія Мусієнко, Оксана Мусієнко, Людмила Новікова, Ярослав Підгора-Гвяздовський, Альона Пензій, Олексій Першко, Тетяна Римаренко, Олексій Росовецький-Гіндіч, Олена Рубашевська, Наталія Серебрякова, Ольга Скоморощенко, Катерина Сліпченко, Сергій Тримбач, Антон Філатов, Лєна Чиченіна, Алік Шпилюк, Лілія Апостолова (Зінченко), Лук'ян Галкін, Катерина Городнича, Дмитро Сидоренко, Ольга Сидорушкіна, Антон Фролов, Анастасія Лях, Валерій Мирний, Денис Буданов. 

Організаторами кінопремії виступають Спілка кінокритиків України, Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні — дивись українське!» та компанія «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Українського культурного фонду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1160
Читайте також
23.10.2020 13:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
2 050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду