Зеленський втомився від негативу в медіа – Богдан

Зеленський втомився від негативу в медіа – Богдан

31 Жовтня 2019
4127

Зеленський втомився від негативу в медіа – Богдан

4127
Президент України Володимир Зеленський втомився від негативу у ЗМІ, - так вважає голова Офісу президента України Андрій Богдан.
Зеленський втомився від негативу в медіа – Богдан
Зеленський втомився від негативу в медіа – Богдан

Про це він розказав в інтерв’ю «Українській правді».

«Втома від негативу. Тому що дуже багато негативу на нас виливається із засобів масової інформації – він це дуже болісно сприймає. Я більш такий призвичаєний, я інколи йому кажу: "Перестань читати Фейсбук, перестань читати інтернет, це викривлена інформація. Суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії". Це 100 відсотків правди. Але для нього це дуже болісно», - зазначив пан Богдан.

За його словами, Володимир Зеленський  дуже переживає за оцінку його дій у соціальних мережах і наразі «дійсно вимучений» через чисельні міжнародні зустрічі: «У нього багато міжнародних зустрічей рівня, які Порошенку і не снилися. Він дуже популярна уже в світі особа».

Також Андрій Богдан на запитання «Чому ви не любите журналістів?» відповів: «Ви стараєтеся просто зробити гарячі новини, сподобатися суспільству. І це також форма комунікації».

Він переконаний, що зараз змінюється суспільство і класична журналістика відходить у минуле. Тому він вважає більш ефективним та відкритим  методом комунікації ролики президента: «Так, нас за це критикували всі наші опоненти. Так, вони вважали це просто кощунством інформаційним, але це спрацювало, це – ефективний спосіб доведення своїх думок до суспільства».

Нагадаємо, Андрій Богдан вважає, що журналістика як «четверта влада» є «глибоко корумпованою», а тому – потребує «очищення». На початку серпня 2019 року глава він заявив про свою політичну силу «Слуга народу»: «ми спілкуємось із суспільством без посередників, без журналістів». 

Фото: Михайло Марків / ВВС

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4127
Читайте також
05.11.2019 16:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 905
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сЕргій
1536 дн. тому
А що , ті невігласи і ЗРАДНИКИ УКРАЇНИ, ті холуї олігархів, що кожного дня дбають не за українців, а за те, щоб у ахмєтових, фірташів, суркісів, пінчуків збільшувались прибутки, ті , будемо прямо казати, мерзотники, що вже хочуть і воду у Крим давати і у Єс не йти, а у мутний союз Путіна, вони ще й втомлюються ? Отримувати іудині серебреники втомилися ? ТО ГЕТЬ З УКРАЇНИ ! У РОСТОВ, ДО ЗЕКА !
Перець
1630 дн. тому
Богдан протирічить сам собі. З одного боку радить президенту не читати фейсбук та інтернет взагалі, з іншого вважає найкращим засобом комунікації із суспільством ролики президента, котрі розміщують у тому ж інтернеті. А хто сказав, що ці ролики - не така ж викривлена інформація, як і реакція на них? Якщо щось кажеш суспільству - будь готовий вислухати відповідь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду