Апаратні наради в Кіровоградській ОДА закрили для журналістів

Апаратні наради в Кіровоградській ОДА закрили для журналістів

18 Листопада 2019
1747
18 Листопада 2019
12:35

Апаратні наради в Кіровоградській ОДА закрили для журналістів

1747
Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь 18 листопада повідомив, що відтепер щотижневі апаратні наради ОДА будуть закритими для журналістів. Натомість представників ЗМІ запрошуватимуть на брифінги постфактум.
Апаратні наради в Кіровоградській ОДА закрили для журналістів
Апаратні наради в Кіровоградській ОДА закрили для журналістів

Про це він повідомив під час брифінгу 18 листопада.

«Я вважаю, що час проведення моєї апаратної наради, це час коли я роздаю вказівки. Можливо, це буде в такій формі, щоб я не хотів, щоб хтось трактував це як він може побачити. А офіційну інформацію і позицію обласної державної адміністрації я пропоную в такій формі як ми сьогодні зібрались висловлювати», – пояснив він.

Андрія Балоня призначили на посаду 8 листопада. Минулого тижня він відвідав Світловодськ та Смоліне, проте інформації про його робочі плани не анонсували, а запросили висвітлювати подію лише окремі ЗМІ. Цю ситуацію він пояснив тим, що зараз шукає прессекретаря, який інформуватиме журналістів.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Олексій Гончарук 2 вересня повідомив, що змінює формат проведення засідань уряду, відтепер на них не будуть присутні журналісти. Він уточнив, що з пресою міністри спілкуватимуться за результатами засідань.

Народний депутат від «Слуги народу», член Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Сергій Швець 25 жовтня пообіцяв особисто порушити в комітеті та фракції питання про відкриття засідань уряду для журналістів.

Фото: Кіровоградська ОДА

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1747
Читайте також
08.10.2019 10:10
Олександр Михельсон
для «Детектора медіа»
2 690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду