detector.media
31.10.2019 11:25
Зеленський втомився від негативу в медіа – Богдан
Зеленський втомився від негативу в медіа – Богдан
Президент України Володимир Зеленський втомився від негативу у ЗМІ, - так вважає голова Офісу президента України Андрій Богдан.

Про це він розказав в інтерв’ю «Українській правді».

«Втома від негативу. Тому що дуже багато негативу на нас виливається із засобів масової інформації – він це дуже болісно сприймає. Я більш такий призвичаєний, я інколи йому кажу: "Перестань читати Фейсбук, перестань читати інтернет, це викривлена інформація. Суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії". Це 100 відсотків правди. Але для нього це дуже болісно», - зазначив пан Богдан.

За його словами, Володимир Зеленський  дуже переживає за оцінку його дій у соціальних мережах і наразі «дійсно вимучений» через чисельні міжнародні зустрічі: «У нього багато міжнародних зустрічей рівня, які Порошенку і не снилися. Він дуже популярна уже в світі особа».

Також Андрій Богдан на запитання «Чому ви не любите журналістів?» відповів: «Ви стараєтеся просто зробити гарячі новини, сподобатися суспільству. І це також форма комунікації».

Він переконаний, що зараз змінюється суспільство і класична журналістика відходить у минуле. Тому він вважає більш ефективним та відкритим  методом комунікації ролики президента: «Так, нас за це критикували всі наші опоненти. Так, вони вважали це просто кощунством інформаційним, але це спрацювало, це – ефективний спосіб доведення своїх думок до суспільства».

Нагадаємо, Андрій Богдан вважає, що журналістика як «четверта влада» є «глибоко корумпованою», а тому – потребує «очищення». На початку серпня 2019 року глава він заявив про свою політичну силу «Слуга народу»: «ми спілкуємось із суспільством без посередників, без журналістів». 

Фото: Михайло Марків / ВВС

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY