Оголошено короткі списки премії «Високі стандарти журналістики-2019»

Оголошено короткі списки премії «Високі стандарти журналістики-2019»

1 Жовтня 2019
4254

Оголошено короткі списки премії «Високі стандарти журналістики-2019»

4254
Премією «Високі стандарти журналістики» відзначають у трьох категоріях: «За сталий, якісний медійний проект/продукт», «За швидкий і якісний розвиток у професії», «За якісний регіональний/нішевий медійний проект».
Оголошено короткі списки премії «Високі стандарти журналістики-2019»
Оголошено короткі списки премії «Високі стандарти журналістики-2019»

Про це йдеться в пресрелізі премії.

У категорії «За сталий, якісний медійний проект/продукт», в якій оцінюють медійні проекти або продукти, які пройшли випробування часом і творять журналістику високих стандартів, кращими визначили:

  • Роман Кульчинський, Анатолій Бондаренко, «Тексти»
  • Сергій Сидоренко, «Європейська правда»
  • Віталій Сич, «Новое время

У категорії «За швидкий та якісний розвиток у професії» представлені молоді журналісти, які стрімко увійшли у професію та привернули увагу якісними публікаціями. Серед них:

  • Остап Яриш, «Голос Америки»
  • Роман Кравець, Роман Романюк, «Українська правда»
  • Діана Буцко, LB.ua

У категорії «За якісний регіональний/нішевий медійний проект» претендентами на перемогу стали представники незалежних та з якісним контентом медіа:

  • «Куншт»
  • «Локальна історія»
  • 0629.com.ua (Маріуполь)

Цього року категорію розширили, додавши до регіональних нішеві медіа.

Переможців у кожній категорії обере експертне журі. Лауреатів оголосять на офіційному заході 14 грудня у Києві. Тема цьогорічної церемонії – «Виклики для українських медій в сучасних політичних умовах».

Премію «Високі стандарти журналістики» у 2018 році отримали: Маргарита Тулуп (категорія «За швидкий та якісний розвиток у професії»), Ліля Буджурова (категорія «За якісний регіональний медійний проект» – Crimean Tatars), Денис Бігус (категорія «За сталий, якісний медійний проект» – Вihus.info).

У червні 2019 року оголосили лонг-лист премії «Високі стандарти журналістики».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4254
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду