detector.media
01.10.2019 21:14
Оголошено короткі списки премії «Високі стандарти журналістики-2019»
Оголошено короткі списки премії «Високі стандарти журналістики-2019»
Премією «Високі стандарти журналістики» відзначають у трьох категоріях: «За сталий, якісний медійний проект/продукт», «За швидкий і якісний розвиток у професії», «За якісний регіональний/нішевий медійний проект».

Про це йдеться в пресрелізі премії.

У категорії «За сталий, якісний медійний проект/продукт», в якій оцінюють медійні проекти або продукти, які пройшли випробування часом і творять журналістику високих стандартів, кращими визначили:

У категорії «За швидкий та якісний розвиток у професії» представлені молоді журналісти, які стрімко увійшли у професію та привернули увагу якісними публікаціями. Серед них:

У категорії «За якісний регіональний/нішевий медійний проект» претендентами на перемогу стали представники незалежних та з якісним контентом медіа:

Цього року категорію розширили, додавши до регіональних нішеві медіа.

Переможців у кожній категорії обере експертне журі. Лауреатів оголосять на офіційному заході 14 грудня у Києві. Тема цьогорічної церемонії – «Виклики для українських медій в сучасних політичних умовах».

Премію «Високі стандарти журналістики» у 2018 році отримали: Маргарита Тулуп (категорія «За швидкий та якісний розвиток у професії»), Ліля Буджурова (категорія «За якісний регіональний медійний проект» – Crimean Tatars), Денис Бігус (категорія «За сталий, якісний медійний проект» – Вihus.info).

У червні 2019 року оголосили лонг-лист премії «Високі стандарти журналістики».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY