Під Меморандумом за зменшення судового збору вже 77 підписів

Під Меморандумом за зменшення судового збору вже 77 підписів

7 Серпня 2017
948

Під Меморандумом за зменшення судового збору вже 77 підписів

948
Серед підписантів - журналісти з центральних та регіональних ЗМІ, представники громадських організацій та волонтери
Під Меморандумом за зменшення судового збору вже 77 підписів
Під Меморандумом за зменшення судового збору вже 77 підписів

До підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації станом на 7 серпня долучилися 77 громадських активістів та журналістів.

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Серед підписантів - журналісти з центральних та регіональних ЗМІ, а також представники громадських організацій та волонтери.

Нагадаємо, Меморандум підписали Інститут масової інформації, Центр UA, Інститут розвитку регіональної преси, Центр демократії та верховенства права, Платформа прав людини, Харківська правозахисна група, Українська Гельсінська спілка з прав людини та Представництво Американської правозахисної організації Freedom House в Україні.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 10 квітня 2017 року українські ГО підписали Меморандум для зниження фінансових бар’єрів при поданні судових позовів у справах про доступ до публічної інформації.

Станом на 11 липня під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації поставили підписи ще 17 журналістів, фрілансерів та громадських активістів.

Станом на 12 липня ще 13 громадських активістів та журналістів долучилися до підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Збір підписів під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації триває.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
948
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду