detector.media
07.08.2017 15:17
Під Меморандумом за зменшення судового збору вже 77 підписів
Під Меморандумом за зменшення судового збору вже 77 підписів
Серед підписантів - журналісти з центральних та регіональних ЗМІ, представники громадських організацій та волонтери

До підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації станом на 7 серпня долучилися 77 громадських активістів та журналістів.

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Серед підписантів - журналісти з центральних та регіональних ЗМІ, а також представники громадських організацій та волонтери.

Нагадаємо, Меморандум підписали Інститут масової інформації, Центр UA, Інститут розвитку регіональної преси, Центр демократії та верховенства права, Платформа прав людини, Харківська правозахисна група, Українська Гельсінська спілка з прав людини та Представництво Американської правозахисної організації Freedom House в Україні.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 10 квітня 2017 року українські ГО підписали Меморандум для зниження фінансових бар’єрів при поданні судових позовів у справах про доступ до публічної інформації.

Станом на 11 липня під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації поставили підписи ще 17 журналістів, фрілансерів та громадських активістів.

Станом на 12 липня ще 13 громадських активістів та журналістів долучилися до підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Збір підписів під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації триває.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY