Наталія Влащенко стає генеральною продюсеркою каналу ZIK

Наталія Влащенко стає генеральною продюсеркою каналу ZIK

11 Серпня 2017
10331
11 Серпня 2017
13:48

Наталія Влащенко стає генеральною продюсеркою каналу ZIK

10331
Креативна продюсерка та ведуча телеканалу ZIK Наталія Влащенко обійме посаду генерального продюсера телеканалу.
Наталія Влащенко стає генеральною продюсеркою каналу ZIK
Наталія Влащенко стає генеральною продюсеркою каналу ZIK

Про це повідомила прес-служба каналу ZIK.

На ZIKу Наталія Влащенко є ведучою проектів «Hard з Влащенко» та «Перші другі». В новому осінньому телесезоні вона також дебютує в якості «єдиної в Україні ведучої-жінки масштабного політичного ток-шоу», подробиці якого канал обіцяє розповісти згодом.

Наталія Влащенко закінчила філологічний факультет Житомирського педуніверситету, а також факультет театрознавства Київського інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого. Донедавна була ведучою ток-шоу «Люди. Hard Talk» на телеканалі «112 Україна» (2014-2017 рр.), якому передувала робота на Першому національному та «1+1». Була головним редактором і видавцем журналу «Публичные люди». Співавтор книг «Діалог тварин» (2011 р.) та «У нас був секс» (2015 р.). Навесні 2017-го вийшла власна книга «Крадіжка або Біле сонце Криму», присвячена анексії півострова.

«Ми раді, що в нашій команді є людина такого калібру. Наталія – досвідчений практик і має стратегічне бачення розвитку каналу, втілення якого ми незабаром побачимо», – зазначив генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич, якого цитує прес-служба.

Нагадаємо, в лютому 2017 року Наталія Влащенко була призначена креативною продюсеркою каналу ZIK, тоді як генеральним продюсером каналу із січня був Гайгисиз Гелдієв.

Через розбіжності з новим керівництвом з каналу звільнилися телеведучі Брати Капранови, гостьова редакторка Віра Гирич, керівниця департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм Людмила Добровольська, шеф-редактор департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм Федір Скрипник, ведучий щоденної інформаційно-аналітичної прямоефірної програми «Перші про головне. Коментарі» Андрій Тичина.

Натомість на ZIK прийшли нова керівниця департаменту журналістських розслідувань Дарина Шевченко, нова керівниця департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм і телеведуча Роксана Руно, нова телеведуча Тетяна Даниленко.

На початку липня Гайгисиз Гелдієв заявив, що йде з посади генпродюсера телеканалу ZIK. Обов'язки генпродюсера тимчасово виконував шеф-редактор медіахолдингу ZIK Данило Нікуленко.

Услід за паном Гелдієвим з каналу пішла Дарина Шевченко - замість неї департамент журналістських розслідувань очолила Ольга Мовчан.

10 серпня редактор і ведучий Данило Мокрик повідомив, що ZIK закриває проект соціальних розслідувань «Остання інстанція». Він пов’язав таке рішення каналу із небажанням його команди готувати замовні матеріали. Водночас на каналі заявили, що закриття проекту відбувається через низькі рейтинги і у зв’язку із переформатуванням.

Коментуючи закриття проекту «Остання інстанція», Дарина Шевченко зауважила, що канал ZIK закриває програми, які запускала команда пана Гелдієва, і позбувається людей, з якими працював колишній генпродюсер.

11 серпня телеканал ZIK повідомив про закриття програми «Лікарські таємниці» та переформатування проектів «Стежками війни» та «Житлобуд» у рамках підготовки до нового осіннього сезону.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10331
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 184
15.08.2017 10:05
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
3 901
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KLM
2421 дн. тому
zik став 100% ватний.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду