Роман Недзельський став шеф-редактором інформаційного мовлення ZIK

Роман Недзельський став шеф-редактором інформаційного мовлення ZIK

21 Березня 2017
6110
21 Березня 2017
14:53

Роман Недзельський став шеф-редактором інформаційного мовлення ZIK

6110
Роман Недзельський, який працював випусковим редактором підсумкового тижневика «Перші про головне. Деталі», став шеф-редактором департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK.
Роман Недзельський став шеф-редактором інформаційного мовлення ZIK
Роман Недзельський став шеф-редактором інформаційного мовлення ZIK

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі телеканалу ZIK.

«Вакансія шеф-редактора інформаційного департаменту закрита! Шеф-редактором департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK став Роман Недзельський», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що незмінним орієнтиром редакційної політики телеканалу ZIK, незважаючи на заяви екс-працівників медіаструктури, залишаються журналістські стандарти і рівновіддаленість від усіх політичних партій.

«Підтвердженням інформаційної збалансованості і незаангажованості каналу є той же ефір авторського проекту Тетяни Даниленко "Face 2 Face" з мером Львова Андрієм Садовим, про який в медіаколах подейкують, ніби він є персоною нон-грата на ZIKу через бізнес-конкуренцію з інвестором каналу, львівським бізнесменом Петром Димінським», - уточнили представники телеканалу.

У минулому Роман Недзельський працював журналістом на «Інтері», був випусковим редактором новин каналу ТВі, редактором ток-шоу «Стосується кожного» на «Інтері», випусковим редактором програми «ДжеДАІ» на телеканалі «2+2», креативним продюсером продакшну Ivory Films. З 2016 року працює на телеканалі ZIK.

Нагадаємо, 20 березня стало відомо, що звільнився Федір Скрипник, який з 18 серпня 2016 року займав посаду шеф-редактора департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK.

Крім того, 17 березня звільнилися ведучий щоденної інформаційно-аналітичної програми «Перші про головне. Коментарі» Андрій Тичина і керівниця департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм Людмила Добровольська. Її обов'язки найближчим часом тимчасово виконуватиме шеф-редактор каналу Данило Никуленко.

Раніше, в січні, посаду генерального продюсера ZIK замість Ольги Бенеди обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв.

У лютому креативним продюсером телеканалу ZIK було призначено телеведучу, редакторку Наталію Влащенко, яка три роки вела на телеканалі «112 Україна» програму «Люди. Hard Talk». Крім виконання обов'язків креативного продюсера, вона вестиме на каналі програми «Hard з Влащенко» та «Перші другі».

У березні депаратамент журналістських розслідувань телеканалу ZIK очолила Дарина Шевченко, колишня директорка Media Development Foundation та засновниця проекту Lustrum.

Також у березні на ZIK з 5-го каналу перейшла працювати телеведуча Тетяна Даниленко. На ZIK вона вестиме авторський проект Face 2 Face.

Натомість із телеканалу ZIK пішли ведучі програми «Брат за брата» Дмитро та Віталій Капранови, оголосивши про незгоду з  призначенням Наталії Влащенко.

Також із ZIKу пішла керівниця аналітичного відділу та старша гостьова редакторка Віра Гирич. За її словами, вона звільнилася через незгоду з редакційною політикою нового генерального продюсера.

Фото: Олексій Темченко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6110
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду