Тетяна Даниленко вестиме на каналі ZIK авторську програму

Тетяна Даниленко вестиме на каналі ZIK авторську програму

13 Березня 2017
29786
13 Березня 2017
10:45

Тетяна Даниленко вестиме на каналі ZIK авторську програму

29786
Журналістка Тетяна Даниленко, яка пропрацювала на 5 каналі тринадцять років, перейшла на ZIK, де вестиме авторський проект Face 2 Face
Тетяна Даниленко вестиме на каналі ZIK авторську програму
Тетяна Даниленко вестиме на каналі ZIK авторську програму

Про це повідомила  прес-служба каналу. Таким чином підтвердилась інформація «Детектора медіа» про те, що ведуча вела переговори щодо працевлаштування саме з каналом ZIK.

«Тетяна Даниленко – не просто журналіст, вона є лідером громадської думки. ЇЇ амбіції цілком співпадають з планами розвитку телеканалу. Сподіваюсь, залучення Тетяни до нашої команди пришвидшить процес досягнення нашої спільної мети», – сказав генеральний продюсер ZIKу Гайгисиз Гелдієв. 

Даниленко стане ведучою авторського проекту під назвою Face 2 Face.

«Герої програми – люди, які впливають на життя України. Авторка говоритиме з ними на актуальні суспільно-політичні теми, ставитиме гострі питання, водночас її стиль та манера інтерв'ю позбавлені прокурорського тону», - повідомляє прес-служба. 

Як зазначено в релізі, у програмі буде зворотний зв'язок: глядачі матимуть змогу ставити свої запитання гостям наживо. Face 2 Face з  Даниленко в ефірі телеканалу ZIK виходитимуть щосереди та щоп'ятниці о 19:30. 

«На телевізійному ринку майже немає каналів, які ще не закостеніли і перебувають на стадії росту. ZIK активно розвивається, тому я прийняла цей професійний виклик – долучитися до нової команди, яка має немалі амбіції, свіже бачення і хоче будувати якісно інший продукт. Але найголовніше, що з боку інвестора та менеджменту я отримала гарантії свободи», – сказала авторка проекту. 

Досі Даниленко вела щоденне політичне ток-шоу «Час:підсумки дня» на 5 каналі, де загалом пропрацювала тринадцять років (2004-2017 рр.): спершу як парламентський кореспондент, а потім як ведуча новин і підсумкового тижневика (з 2006 р. – ведуча «Часу новин»; 2009 р. – «Часу: підсумки»; 2013 р. – «Часу: підсумки тижня»). Під час подій на Майдані 2013-2014 рр. пані Даниленко долучилася до запуску «Hromadske.tv», працюючи там журналісткою та ведучою.

Свою телевізійну кар’єру Даниленко починала, навчаючись в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка (2001-2006 рр.). На другому курсі вона стала кореспондентом програми «Вікна-столиця» на телеканалі «СТБ» (2002-2004 рр.). 

Даниленко також потрапила до Книги Рекордів Гіннеса та Книги Рекордів України як ведуча найтривалішого в історії телевізійного ток-шоу – марафону «Українська Незалежність», присвяченому 20-річчю суверенності нашої країни.

Як писав «Детектор медіа», Даниленко про своє звільнення з 5 каналу повідомила у Facebook.

Нагадаємо, у січні посаду генерального продюсера ZIK обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв.

А в лютому креативним продюсером телеканалу ZIK було призначено телеведучу, редакторку Наталію Влащенко, яка три роки вела на телеканалі «112 Україна» програму «Люди. Hard Talk».

Як стало відомо «Детектору медіа», з телеканалу ZIK два тижні тому пішла керівниця аналітичного відділу та старша гостьова редакторка Віра Гирич. За її словами, вона не згодна з редакційною політикою нового генерального продюсера Гайгисиза Гелдієва, за якою канал ZIK нібито має рівнятися на «112 Україна».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29786
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 186
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антоніна
2570 дн. тому
Щось всі ідуть на ZIK? Що трапилось? Хто останній власник цього каналу? Хочу знати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду