Інформдепартамент ZIKу очолить колишня ведуча «112 Україна» Роксана Руно

Інформдепартамент ZIKу очолить колишня ведуча «112 Україна» Роксана Руно

18 Квітня 2017
6293

Інформдепартамент ZIKу очолить колишня ведуча «112 Україна» Роксана Руно

6293
Ведуча телеканалу «112 Україна» Роксана Руно переходить на ZIK у якості керівника департаменту інформаційного мовлення та аналітики. Раніше цю посаду обіймала Люмила Добровольська
Інформдепартамент ZIKу очолить колишня ведуча «112 Україна» Роксана Руно
Інформдепартамент ZIKу очолить колишня ведуча «112 Україна» Роксана Руно

Про це повідомляє прес-служба телеканалу ZIK.

Як зазначено, пані Руно має більше ніж семирічний досвід роботи на телебаченні. Останні майже чотири роки працювала на «112 Україна» ведучою проектів «Live», «Runo live» та «Вечірній прайм».

«Зарано анонсувати нові проекти та звітувати, чим зацікавить департамент, але це, безумовно, виклик, відповідь на який незабаром ви точно побачите», – прокоментувала пані Руно.

«Ми довго шукали потрібну людину для такої відповідальної посади. Я дуже радий, що до нашої дружньої команди приєдналася Роксана. Департамент вже виробляє якісний і ексклюзивний контент, а під керівництвом Роксани його робота ще більше посилиться, що, безсумнівно, зміцнить і позиції нашого телеканалу», – сказав генеральний продюсер ZIKу Гайгисиз Гелдієв.

Нагадаємо, 16 березня стало відомо, що Людмила Добровольська звільнилася з посади керівника департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK. За словами журналістки, її робота на телеканалі ZIK була успішною, але погляди на подальший розвиток телеканалу «дещо відрізняються» від планів нової команди

Як відомо, у січні посаду генерального продюсера ZIK замість Ольги Бенеди обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв.

У лютому креативним продюсером телеканалу ZIK було призначено телеведучу, редакторку Наталію Влащенко, яка три роки вела на телеканалі «112 Україна» програму «Люди. Hard Talk». Крім виконання обов'язків креативного продюсера, вона вестиме на каналі програми «Hard з Влащенко» та «Перші другі».

У березні депаратамент журналістських розслідувань телеканалу ZIK очолила Дарина Шевченко, колишня директорка Media Development Foundation та засновниця проекту Lustrum.

Також у березні на ZIK з 5-го каналу перейшла працювати телеведуча Тетяна Даниленко. На ZIK вона вестиме авторський проект Face 2 Face.

Роман Недзельський, який працював випусковим редактором підсумкового тижневика «Перші про головне. Деталі», став шеф-редактором департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK.

Натомість із телеканалу ZIK пішли ведучі програми «Брат за брата» Дмитро та Віталій Капранови, оголосивши про незгоду з  призначенням Наталії Влащенко.

Також із ZIKу пішла керівниця аналітичного відділу та старша гостьова редакторка Віра Гирич. За її словами, вона звільнилася через незгоду з редакційною політикою нового генерального продюсера.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6293
Читайте також
16.07.2017 13:01
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
2 888
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду