Телеканал ZIK назвав ім′я нового генпродюсера

Телеканал ZIK назвав ім′я нового генпродюсера

17 Січня 2017
3495

Телеканал ZIK назвав ім′я нового генпродюсера

3495
Посаду генерального продюсера ZIK обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв
Телеканал ZIK назвав ім′я нового генпродюсера
Телеканал ZIK назвав ім′я нового генпродюсера

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Гайгисиз Гелдієв зазначив, що йому завжди імпонував інтелігентний редакторський стиль каналу, відсутність епатажу і нав'язливості, а також високий професійний рівень ведучих і редакційного колективу в цілому. Головною перевагою ZIK він вважає програми власного виробництва: журналістські розслідування, публіцистичні програми, документальні фільми. 

Як зазначено в офіційному пресс-релізі, генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич покладає чималі сподівання на підсилення топ-менеджменту каналу: «2017-й рік повинен стати визначальним для остаточного становлення ZIKу як телеканалу резонансних журналістських розслідувань з потужним інформаційно-аналітичним блоком. Сфера телеіндустрії розвивається дуже стрімко, тому час мотивує нас до максимальної мобілізації як у творчому, так і в технічному плані. Тож відкриття сучасної мультимедійної студії у «Жовтневому палаці» та поява контенту телеканалу ZIK в ефірі національної цифрової телемережі Т2, що стало головним здобутком минулого року, лише спонукають нас до нових викликів. Щиро радію, що долати ці виклики після приходу Гайгисиза Гелдієва ми будемо у ще більш професійному середовищі».

Нагадаємо, 14 січня стало відомо про звільнення з посади генерального продюсера ZIK Ольги Бенеди. Хоча, за даними джерел «Детектора медіа», вона залишила її ще восени, невдовзі після презентації нового сезону каналу.

Виконувачем обов’язків генерального продюсера медіахолдингу ZIK був Данило Нікуленко, котрий після призначення Гайгисиза Гелдієва повернувся на посаду шеф-редактора телеканалу.

Довідка: Гайгисиз Гелдієв закінчив Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю «Міжнародна економіка». Має значний досвід роботи у сфері телебачення. З останніх проектів – виробництво телевізійної програми «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер» (2014-2015 рр.) та програми журналістських розслідувань «Народна прокуратура» на телеканалі «112 Україна» (2014-2016 рр.). З березня 2016 року Гайгисиз Гелдієв також обіймав посаду продюсера вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна». Гайгисиз Гелдієв реалізував низку телевізійних проектів за кордоном. Зокрема, був керівником проекту зі створення телестудії «112 Європа» у Брюсселі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3495
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 213
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду