Наталія Влащенко видала книгу про окупацію Криму

Наталія Влащенко видала книгу про окупацію Криму

19 Травня 2017
2742

Наталія Влащенко видала книгу про окупацію Криму

2742
Креативний продюсер телеканалу ZIK, ведуча авторських ток-шоу «HARD з Влащенко» та «Перші другі» Наталія Влащенко видала чергову книгу під назвою «Крадіжка або Біле сонце Криму».
Наталія Влащенко видала книгу про окупацію Криму
Наталія Влащенко видала книгу про окупацію Криму

Презентація нової книги пані Влащенко відбудеться 21 травня о 13:00 на майданчику видавництва «Фоліо» у рамках Книжкового арсеналу, який пройде в Києві до 21 травня.

«Коли ми почуємо імена винних в анексії Криму? Чому ніхто із посадових осіб не відповів за це? Адже «відповідальність» завжди має ім’я. Що приховують українські можновладці від свого народу в історії анексії Криму?», – йдеться в анотації до книги.

Як повідомляє ZIK, у 2011 році у співавторстві з журналістом Євгеном Мінком пані Влащенко видала «Діалоги тварин» про особливості українського соціуму і медіа. В 2015–му Влащенко разом із блогером Гаріком Корогодським написали книгу «У нас був секс» на тему стосунків жінок та чоловіків.

Нагадаємо, ведучий авторського ток-шоу Drozdov та політичної програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остап Дроздов підготував другий роман під назвою «№2». Перший його роман мав назву «№1». Роман вийшов у «Видавництві Анетти Антоненко» на початку травня. Презентація книги відбулася 18 травня у рамках «Книжкового Арсеналу».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду